2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34571 بازدید | 134 پست
چون همسرم هیچ جوره حاضر نیست بچه هارو ترک کنه اونجوری که ایشون میخواد 

یعنی شما میتونی هزینه ۳تا بچه رو تنهایی تامین کنی ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تمام این مدت همسرم یبارم نیومد بچه هاشو ببینه با اینکه میگفت خیلی دوسشون داره،چون زنش پرستار بود ...

خیلی با این کار به خودت ظلم کردی استارتر خیلی هم خودت هم خانم شوهرت الانم بشین سنگاتو باشوهرت وا بکن اگه دیگه شمارو نمیخواد حق و حقوقتون رو بده و البته بچهارو مسلما هیچ زنی بچه های یه زن دیگه رو باصلح و ارامش بززگ نمیکنه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
مگه تنهایی چشه ها؟ نه میخام بدونم‌تنهایی مگه چه عیبی داشتتتت که باید اینطور گند میکشیدی به زندگی خود ...

حتی بحث تنهایی نبوده

چون گفت که کلی خواستگار داشته و حتی برادر شوهرش هم بوده

اینجاست که بیشتر اعصاب آدم خورد میشه که چراااااااا

خب با یکی از همونا ازدواج میکردی

نه این مرد آشغال 

اونم به عنوان زن دومممممم

میگه اگر میخوای جدا بشی باید قید بچه هارو بزنی 

مگه نگفتی خودش به طلاق راغبه؟ 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

خیلی غیرباور  اخه اون زن اینهمه مدت با وجود تو ادامه داه اونم یه زن شاغل و مستقل خیلی عجیبه و تویی که میدونستی زن داره و تا ابد زن دوم حساب میشی .... به نظرم زن اولش نمیذاره حتی دیدار داشته باشین برا همین دو تا بچه رو میگه بگییر.... این وسط بچه ها خیلی اسیب میبینن 

اول اینکه استغفار کن چون ی زندگیه دیگه رو عمدا خراب کردی... دوم برای اینکه بار گناهات کمتر بشه و تقاص پس ندی ببین هر چی که خانم همسرت میگه گوش کن . حتی شده بچه ها رم بدی بهش... خودتو ب آب و آتیش بزن تا دوباره آرامش رو ب زندگیه اونا برگردونی .. بی سر و صدا با متانت از زندگیشون برو بیرون... میخوای دوتا بچه رو هم با نداری بزرگ کنی ک چی بشه اونا رو هم قربانی کنی ..بچه ها رو بده به باباشون برو بیرون از زندگیشون.

راهکار؟ راهکاری وجود نداره واقعا هیج راهی وجود نداره تا خرخره تو منجلاب فرو رفته اسی حقشه این حرف ها ...

اگه از نظرت راهکاری وجود نداره پس سکوت کن ، مردمو سرزنش نکن 

این همه ادم اشتباه میکنن اسی هم یکیشون ، اگه پرویی میکرد میگفت نه حق داشتم،  فرق داشت ، اون خودش میگه کارم اشتباه بود و پشیمونه 

کسی که خورده زمین رو نزنید

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌