2777
2789

چه جنگل چه دریا چه کوه لطفا زباله یاهرچیزی نریزید تجزیه نمیشن پنجشنبه صبح داشتیم میرفتیم قشم (بندرعباس هستم خودم) توی لندیگراف ک بودیم پیاده شدم از دریا عکس بگیرم بغل م ی خانواده وایستاده بودن ک مسافر بودن خانومه از داخل ماشین دفتر در آورد همینطور پرت کرد توی دریا قبلشم زباله می ریخت با چندتا کاغذ واقعا خیلی براشون متأسفم و از درک شعور پایینشون ناراحت شدم

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

خیلی کارشون زشت بود باید میدیدی چطور پرت میکرد هی دلم میخاس چیزی بگم بهش ولی نگفتم

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!

آره خیلی بی فرهنگن این جور آدما ما هر وقت تفریح بریم یا آشغالامون رو با خودمون میاریم یا همه ی آشغالهای اون منطقه رو میسوزونیم

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
شاید دعایی چیزی بوده تو آب ریخته .

ی دفتر بود 

چه طبیعت چه سطح شهر و هر معبر و منطقه عمومی جای زباله ریختن، ته سیگار انداختن، آب دهان خالی کردن، قضای حاجت کردن و ایجاد هرگونه آلودگی محیطی و اخلاقی دیگه نیست! 

من جات بودم همون کاغذو مینداختم توماشینش

هی دلم میخاس بهش چیزی بگم ولی هیچی نگفتم فقد حرص و فشار خوردم 

وای یعنی من از پارک بگیر تا خیابون تا جاهای تفریحی هی حرص میخورم از اینایی که اشغال میریزن

یک سری همسرم باهاش دعوا کرد گفت تو خونتون هم اشغال میریزید

یارو دعوا و صداش برد بالا که به تو ربطی نداره

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
آره خیلی بی فرهنگن این جور آدما ما هر وقت تفریح بریم یا آشغالامون رو با خودمون میاریم یا همه ی آشغال ...

با این کار فرهنگ خودشو نشون داد خیلی بد پرت کرد