2777
2789
عنوان

قیافه نچرال

1098 بازدید | 33 پست

وقتی بیرون میرم به صورت ادما زیاد توجه میکنم به ارایشی که کردن به لباسی ک پوشیدن و متوجه این شدم  ،دیگه انگار ادمه  نچرال با قیافه فابریک نیست ،،هیچی نباشه کمه کم اکثرا بینیشونو عمل کردن از ابرو بگیر ، ژل لب بگیر و خیلی چیزایه دیگه ،همه اینا به کنار ارایشایه زیادکردن یا کسیم عملی هم انجام نداده باشه اما ارایش انچنانی ای کرده یا عروسی رفتنی قبلنا فقط یه عروس میرفت ارایشگاه اما الان اطرافیان بیشتر از عروس ارایش میکنن میرن ارایشگاه ،قدیم میرفتیم عروسی میگفتیم ببینیم عروس چه شکلی شده چقدر تغییر کرده اما الان میریم  ببینیم اطرافیان چه شکلی شدن تنها چیزیکه الان عروسو از  بقیه متفاوت تر کردا  لباسه عروسشه در غیر اینصورت میکاپ و ارایش اطرافیان بیشتر از عروسه ،گاهی حس میکنم ما ادما معنایه واقعیه زیباییو گم کردیم 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

هرکی یه درکی از زیبایی داره عزیزم شما خودت باش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم گارد میگیرید ولی آدم قشنگ کم پیدا میشه و هر کسی دوست داره زیبا باشه خیلیا میگن ژن ایرانی خیلی زیباست ولی نظر شخصی بنده اکثرمون بدون آرایش یا عمل خیلی معمولی هستیم و هر زنی دوست داره زیبا باشه

قرار نبود اینجوری بشه....

میدونم گارد میگیرید ولی آدم قشنگ کم پیدا میشه و هر کسی دوست داره زیبا باشه خیلیا میگن ژن ایرانی خیلی ...

مهترین چیز تو صورت یه زن اولا صوزت بدون چروک و ابروهای مرتبه. و شیو صورت 

مهترین چیز تو صورت یه زن اولا صوزت بدون چروک و ابروهای مرتبه. و شیو صورت 

نظر شخص شماست و بسیار محترم

نظر شخصی بنده پوست خوب لب و بینی و فک و دندان متناسب پیشونی نرمال

قرار نبود اینجوری بشه....

من خودمم با این همه از عمل موافق نیستم ولی متاسفانه من اطرافیانم رو میبینم که هرکاری میکنن برا زیبای ...

عملم میکنی حداقل طبیعی نه اینکه دماغت دقیقا بشه شبیع دماغ خوک ژل به لبت میزنی بچای ۱۰۰ سی سی حداقل دو سی سی بزن