چه مزایا و معایبی داره اگه شخصی که میخاد بره بعدا پشیمون نمیشه از کارخونه انصراف بده بهم بگین خیلی واجبه
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
میگم چه خوبی های داره چه بدی های داره کارخونه بره کلا
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بستگی داره کارت چی باشه معمولا کارخونه ها استخدام نمیکنن ولی اگر استخدام کنن مزایای خوبی میدن استخد ...
خب فک کنم بدی هاشو بیشتر خوبی هاش باشه
کارخونه داروسازی اصلا بنظرم بدترین جا برای کاره ،برای نظارت کار رفته بودم یعنی از بوش مردم کارخونه ...
نه کارخونه خودروسازی