2777
2789
به مادر شوهرت اول بکو بذار اون سر حرف باز کنه و تیکه بندازه به عروسش  چشاتم نم نم کن و بگو ندا ...

نه بابا من اگر خوی وحشیم بزنه بالا همشونو میدرم 

ولی خب دلم نمیخواد جنگ بشه چون مجبورم ببینمشون به هرحال

شوهرت رو شدید تخت فشار بذار تا بگه بهش یک هفته مهلت بده نگفت خودت به زنش بگو اگه نداشتن میگفتم صبوری ...

اخه کاریشون نمیتونیم کنیم 

من قسم خوردم اگر از حساب ما برداشت بشه شکایت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من امروز برو حرفی نزن. دیگه نمیشه کاری کرد. بعد تو این هفته دوباره یه قرار بذار با همسرت برو ...

شوهرم که هرچی من بگم هیچی نمیگه 

چون میفهمه من وحشی بشم زندگیو براش جهنم میکنم

عاشقتم فدااات بشممم  اصن همونی رو‌گفتی که میخواستم

موفق باشی  ولی میتونی سه بار نماز حضرت ابولفضل  بخونی همون روز حاجت میده خودم گرفتم نمازش اینطوریه که دوتا میخونی یکی گرو نگه میداری بعد حاجت روایی میخونی امیدوارم کارت راه بیفته

بنازم دلتو  چرا بهش قرض دادید اخه

گفت تا شب میدم نداد البته آدم درستی هم نیست شوهرمم بدتر از شوهر تو اصلا عرضه نداره پولشو به زبون بیاره میگه من دیگه از پولم گذشتم 

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔