2777
2789
چرا اخه ، این زندگی منم هست چند وقته من خرجمونو از بابام دارم میگیرم

به نظر من خیلی باسیاست

تو جمع خیلی شلوغ

با آدم های خیلی راحت نیستید

خیلی با لبخند 

یه تیکه بنداز

مثلا بگو همسایه ما پول قرض مردمو نمی‌ده ولی می‌ره کربلا 

انشالله همون کربلا بزنه کمرش

با لبخند بگو خیلی سریع هم به مهمونا بگو شما هم دیدین

تا جاری فرصت جواب دادن نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش بگم با شوهرش؟؟ بخدا اگر مطمئن بودم ندارن نمی‌گفتم ولی اگر نداره چرا زنش هر روز مسافرته

بنظر من شما مستقیم نگو

درسته حق با شماست ولی شما بد داستان میشی و اونا حق بجانب  تا قیامت

به یه واسطه بگو

مادرشوهر پدرشوهر خواهری کسی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
به خودش بگم با شوهرش؟؟ بخدا اگر مطمئن بودم ندارن نمی‌گفتم ولی اگر نداره چرا زنش هر روز مسافرته

اول به شوهرش بگو سعی کن نرم حرف بزنی سر لج و لجبازی نشه بعدش پررو بازی درآوردن بیا وسط جمع تیکه بنداز بهشون 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
بخدا من اصلا راضی نیستم انشالله به حق امام حسین این ولیمه امشب زهر بشه بهش

این نفرینا چه فایده داره؟به جاریت زنگ بزن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بنظر من شما مستقیم نگو درسته حق با شماست ولی شما بد داستان میشی و اونا حق بجانب  تا قیامت به ...

وااای فقط امضات 😂😂

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

به نظر من امروز برو حرفی نزن. دیگه نمیشه کاری کرد. بعد تو این هفته دوباره یه قرار بذار با همسرت برو خونه‌شون و جلوی پدر و مادر همسرت با برادرشوهرت صحبت کن. با آرامش بگو. دقیقا کی می‌تونید قسط‌ها رو بدید؟ ما الان میخوایم وام بگیریم حتی به خاطر این که ضامن وام شما شده بهمون وام نمیدن. شرمنده مادر و پدرم هستن. اگه به نتیجه رسیدی که هیچ، نرسیدی من بودم به خانواده‌م میگفتم با خانواده همسرم حرف بزنن‌ و دیگه در آخر می‌رفتم شکایت:| خود همسرت چی میگه؟