2777
2789

اومدم هیچی نبود اما شوهرم ساعت سه زمانی که کارش تمام میشد پیام داد کجایی گفتم خونه چرا گفت جدی چ زود اومدی مگر 3 کلاست تمام نمیشد گفتی تا بری 4ونیم 5 گفتم با اسنپ اومدم کلاسم زود تمام شد بعد حس کردم کلافه است اومد گفت من میخوام قلیون بکشم و چای بخورم برم گفتم کجا بسلامتی گفت برم به بدبختیام و کارام برسم تو چشماش زل زدم متوجه نگاهم شد گفت چیه میخوام برم بازدید گفتم الان؟ اره؟ گفت اره فهمید شک کردم گفتم اوکی. گفت ذغال بزار برام قلیون بکشم گذاشتم بعد داد میزنه همش دستوری پاشو ذغال پوکید گفتم چ خبره چرا داد میزنی همش دستور میدی بعد داد زد گفت بسه شورش دراوردی هرچیزی حدی داره بفهم گفتم دقیقا هرچیزی حدی داره اینو بدون رفت تو اتاق در کوبید منم رفتم زیر ذغال خامون کردم اماده شد رفت بیرون. سرساختمون رفتن سشوار زدن نداره که فکر کرد خرم این میخواست بعد کارش لابد با طرف بیاد نمیدونم اون دختر کیه دید من خونه ام معلوم بود کلافه بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید میگفتی خونه نیستم تا از نقشش آگاه بشی 

خب من گفتم شاید من اشتباه میکردم و سرکاره ساعت 3 گفت کجایی ناهارخوردی گفتم لابد داره میاد گفتم اره تازه رسیدم بعد برا که مطمئن بشه دقیقا زنگ زد اونجا فهمیدم 

یبار گرفتم قبلا تو خونه براهمین. اینسری گفتم جدامیشم

خب چی گفت سری قبل نگفت زنه کیه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
خب من گفتم شاید من اشتباه میکردم و سرکاره ساعت 3 گفت کجایی ناهارخوردی گفتم لابد داره میاد گفتم اره ت ...

اگه واقعا میخوای جدا شی پی قضیه رو بگیر وگرنه هر چه ناآگاه تر باشی زندگی برا خودت بهتره 

اره بود وسایلش دیدم خودشم منو بیرون کرد زنگ زدم برادرش اومد 

یه فکر اساسی بکن 

اینجوری با دلشوره و جنگ اعصاب نمیشه زندگی کرد

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
اگه واقعا میخوای جدا شی پی قضیه رو بگیر وگرنه هر چه ناآگاه تر باشی زندگی برا خودت بهتره 

نمیخواستم جداشم اما چون بهش خیلی بدبینم گفتم مچش بگیرم سری بعد جدامیشم

نمیخواستم جداشم اما چون بهش خیلی بدبینم گفتم مچش بگیرم سری بعد جدامیشم

از من‌میشنوی بیخیال شو فک‌کردی جدا شی مجدد ازدواج کنی ممکنه خیانت نکنه متاسفانه ۹۹ درصد الان اهل خیانت شدن