2777
2789

من یک جنس با کیفیت  ندیدم

به طرز عجیبی شده باشه محصولاتشان پنجاه گرم هم کوچکتره

امضام

براساس تجربمه بماند که اکثرا جبهه میگیرن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفا

انگار کارخونه تولید کننده ی اونا با بقیه فرق داره که وزن شون کم باشه

همون جنسی که تو فروشگاهه ، همونم تو مغازه های دیگه ست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه فروشگاه دیروز رفتم 

این بالشتی صورتی ها هست ، همسرم برداشت همون اول  این اومد ب ذهنم چرا انقدر کوچیک شده بسته ش 🤔 

ولی ب موارد دیگه توجه نکردم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چه حرفا انگار کارخونه تولید کننده ی اونا با بقیه فرق داره که وزن شون کم باشه همون جنسی که تو فروشگ ...

مخصوص این زنجیره ای ها میزنن محصولاتشونو

نکنه شما هم اونجا کار میکنید اینطور جانبداریشونپمیکنید

شوینده هاش کف نداره

تخم مرغ هاش کم مونده زرده نداشته باشن

من معمولا از هایپرا خرید میکنم

چون میخوام گوشت و مرغ و لوازم سوپرمارکتی و سبزی و میوه و.. همرو باهم بگیرم و وقتشو ندارم یکی یکی دنبالشون باشم

از طرفی کیفیتشونم میپسندم و بنظرم کیفیتشون خوبه.

دنبال تنوع هم هستم ، اینطوری نیست طرفدار برند خاصی باشم ، همش دنبال تجربه برندا و محصولات جدیدم و این مهمه برام ک این سری چ چیز جدیدی تو فروشگاه هست که بدردم بخوره.

و همه‌ی این نیازامو هایپرا فراهم میکنن.

هر سری هم ک کم و کسری باشه تو طول ماه از سوپرمارکت جلوی خونه خرید میکنم ک اونم خودش در‌ماه حدود ۱ میلیون میشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مخصوص این زنجیره ای ها میزنن محصولاتشونو نکنه شما هم اونجا کار میکنید اینطور جانبداریشونپمیکنید ...

توروخدا جوک نگو

دیگه تخم مرغ رو کجای دلم بذارم

نکنه به مرغ هاشونم دستور میدن برا فروشگاه ها ، جور دیگه تخم بذارن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چه حرفا انگار کارخونه تولید کننده ی اونا با بقیه فرق داره که وزن شون کم باشه همون جنسی که تو فروشگ ...

شاید باورش برات سخت باشه ولی همینه یه کارخونه بزرگ سفارش اختصاصی از  فروشگاهی مثل افق کوروش یا هایپر اسنار میگیره و محصولاتی با  وزن کمتر و قیمت بالاتر  میزنه مثلا یادمه مربای شانا تو افق کوروش قیمت بالاتر زده بود با تخفیف قیمتش  از قیمتی که روی همون جنس توی سوپر مارکت خورده بود بیشتر بود یادمه اخبار خودمون نشون داد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
توروخدا جوک نگو دیگه تخم مرغ رو کجای دلم بذارم نکنه به مرغ هاشونم دستور میدن برا فروشگاه ها ، جور ...

احتمالا مغازه داره 🤣🤣

وگرنه مایع ظرف شویی از هر دو طرف گرفتم هیچ فرقی ندارن فقط قیمت فروشگاه ارزونتره

توروخدا جوک نگو دیگه تخم مرغ رو کجای دلم بذارم نکنه به مرغ هاشونم دستور میدن برا فروشگاه ها ، جور ...

بله تخم مرغ های سایز کوچکتر جدا میکنن مثلا روغن زیتون اویلا و فامیلا برای بعضی فروگاه ها اختصاصی پر میشه تن ماهی هایی که بعضی فروشگاه ها آف نیزنن اختصاصی همون فروشگاه پر میشه و خیلی ترفندای دیگع 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شاید باورش برات سخت باشه ولی همینه یه کارخونه بزرگ سفارش اختصاصی از  فروشگاهی مثل افق کوروش یا ...

شاید

بله تخم مرغ های سایز کوچکتر جدا میکنن مثلا روغن زیتون اویلا و فامیلا برای بعضی فروگاه ها اختصاصی پر ...

آخه این میگه زرده ی تخم مرغ ها فلان شده