2777
2789
عنوان

خانومای تمیز وشلخته باهم بفرمایید

2898 بازدید | 134 پست

از تمیزیا و شلختگیاتون بگین..

خاهشا بدون قضاوت و ترس درموردش گپ بزنیم🙏❤

چقدر تمیزین؟ هر روز ظرف میشورین یا میذارین چند  روز تو سینک؟ گازتونو کی به کی تمیز میکنین؟؟لباسارو چی جمع میکنین تا تلنبار بشه یا یکم‌که جمع شد سریع میندازین ماشین؟؟دستشویی حمام و چند بار در هفته میشورین؟

اتاق خاب جارو گردگیری...

خلاصه بیاین بگین ببینیم چقدر تمیزین یا شلخته؟؟

اگه تمایل داشتین عکس از تمیزی یا کثیفی خونتون بزارین انگیزه بدیم به همیدیگه🌱🌱😉❤

سرویس ها هر هفته

ظرف همون لحظه

لباس ها دوروز درمیون

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خدایی کسی هست ظرفاش چنروز بمونه؟ 

فک میکردم شلخته ترین زن دنیا منم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفا رو هر روز میشورم و توی ماشین میزارم. گاز هر روز. لباس هفته ای دو بار تقریبا. گردگیری کمتر انجام میدم. دور و برم اکثرن شلوغه. هنوز تمیز نکردم می ریزن. توالت هفته ای یکبار. حمام کمتر هر وقت حس کنم کثیفه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من میانه ام نه تمیز تمیز محسوب میشم نه کثیف و شلخته

ظرفارو بعد شام نمیشورم ولی فرداش حتما میشورم مگه از صبح با شوهرم بریم بیرون شب برگردیم بمونه برا فردا

یه دختر یه سالم دارم که همه کابینتا رو میریزه بیرون😄

خلاصه ظاهر خونه همیشه پر اسباب بازیو ایناس هرچی هم جمع کنم همون موقع میاد میریزه بیرون قربونش برم 😅

ظرف و گاز و جارو هرروز 

لباس یک روز در میون 

گردگیری هفته آیی ی بار 

توالت یک روز در میون میشوم حمام شوهری می‌شوره 

مثلا امروز مریضم پاشدم ظرف مرتب چیدم تو سینگ لباس جمع کردم تخت مرتب کردم اومدم دراز کشیدم 

زندگی جای قشنگی نیست 

من اصلا تعادل ندارم گاهی اونقدر جارو میکنم و میز و وسایلو تمیز رو گردگیری میکنم مواظبم یه قطره اب روی گازم نیفته سینکم یه دقیقه خیس نمونه یه لباس اتویی نمونه همه چی مرتب و تمیز باشه هر روز سرویس هامو میشورم گاهیم ول میکنم خونه مو که لباسامو باید رو زمین بردارم یا سینکم دو سه روز ظرف تلنبار میشه

واقعا نمیدونم چرا اینجوریم🤷‍♀️ولی قبل حاملگی اکثر وقتا همه جا تمیز بود و زیاد کار میکردم مثلا ۵ روز تمیز بود دو روز کثیف

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

البته اینو بگم خودم خیلی تمیزم و نمیذارم ظرف مرف و اینا تلنبار بشه مرتبه خیلی خونم مثه دسته گله

البته بعضی وقتا که حالم خوب نباشه یکم ظرفام میمونه اما بعد پامیشم میشورم 

جاروبرقی کشیدن ۳روز یبار 

گازم رو بعد هر وعده تمیزمیکنم

ظرفامم همون دقیقه میشورم

لباسا گاهی اوقات کنه باید ۲تا۳روز تو لبلسشویی بمونه زیاد بشه تا روشن کنم

شستن حموم و دستشوییم هفته ای ۳تا۴بار

البته بگم دوتفریم بچه و مهمون تو طول هفته نداریم وگرنه بیشار میشه تمیزکاریا

خدایا از تو معجزه میخام💔شروع رژیم۲تیر وزن⬅️

ظرف هرروز فقط ظرفای شام فردا صبح میشورم اونم دلیلیش اینه شوهرم میاد خونه تو اشپزخونه باشم همش صدام میکنه گاز یه بار قبل اشپزی یه بار بعد اشوزی تمیز میکنم گردگیری و جارو برقی هفته ای یه بار چون دو نفریم کثیف نمیشه دسشویی هفته ای دوبار میشورم حمومم هرکدوم بریم میشوریم میایم بیرون از نظر همه اطرافیان خیلی تمیزم و تقریبا وسواس 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من تقریبا خونم تمیزه ظرف زیاد جمع نمیشه نهایت شب نشورم صبح حتما میشورم  اگه دورم‌شلوغ بشه اعصابم میریزه بهم صبحا معمولا بیدار میشم خونه رو جمع و جور میکنم

بیشتر دلم میخواد قرتی بازی کنم مثلا کیک و تنقلات و اینا درست کنم یا سر سفره سالاد بیارم  ولی نمیرسم بچم ۸ ماهشه خیلی درگیرم 

یا اینکه زیاد وقت نمیکنم تو خونه به خودم برسم ینی نه اینکه وقت نکنم احساس میکنم تو رسیدن به خودم تنبلم 🤦‍♀️ 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

سرویس و چند روز یه بار میشورم حتما .تا قبل بارداری خونه م همیشه تمیز و مرتب بود .الان بخاطر شرایطم باید استراحت کنم .ولی بازم سعی میکنم خونه مرتب باشه و ظرفها و سریع میشورم .

ولی گردگیری و جارو برقی و تی و مجبورم دیرتر انجام بدم 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷