2777
2789
عنوان

فرش قسطی بدون چک خوبه بنظرتون

174 بازدید | 13 پست

نقد که نداریم قسطی میدن بدون چک 

با کارت یارنه و یه کارت شناسایی 

طلا هم‌یه انگشتر کوچیک 

این‌شرایطه خوبه بنظرتون ؟ 

برای کسی که‌نه پول نقد داره نه چک 

تازه پول پیشم ۵ تومن بیشتر نمیخواد

انگشتر رو نده 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ جز شرایطشونه  تازه گفت طلا باید بیشتر بزاری گفتم دارو ندارم همینه

اگه طرف امینه و میشناسی بده 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

دقیقا من موقع خرید جهیزیه شرایطمون خوب نبود اینجوری خریدیم ۵تومن نقد ویه تیکه طلا گرو گذاشتیم بعد ما ...

چه خوب ماها فقط با قسط مگه بتونیم چیزی بخریم وگرنه که هیچی مغازه اس فکر نکنم ادم بدی باشن شناختی هم ندارم ازشون

چه خوب ماها فقط با قسط مگه بتونیم چیزی بخریم وگرنه که هیچی مغازه اس فکر نکنم ادم بدی باشن شناختی هم ...

دیگه الان اکثرا همینجور قسطی خرید میکنن دندون پزشکشم قسطی کار میکنه غصه نداره برو بخر مبارکت باش ❤

چه خوب ماها فقط با قسط مگه بتونیم چیزی بخریم وگرنه که هیچی مغازه اس فکر نکنم ادم بدی باشن شناختی هم ...

عزیزم انگشتر گرو میمونه؟؟ بعد قسطی چقدر میاد روش ؟؟؟ یعنی بخاین نقدی بگیرین چقدر مابه التفاوت میشه.‌

عزیزم انگشتر گرو میمونه؟؟ بعد قسطی چقدر میاد روش ؟؟؟ یعنی بخاین نقدی بگیرین چقدر مابه التفاوت میشه.‌

بله عزیزم 

اگر زودتر از موعد قسط ها تموم بشن زیاد سود نمیکشن هر فرشی ۲ تومن میکشن روش