2777
2789
عنوان

دی*جی کالا

119 بازدید | 16 پست

سلام خانمای عزیز..ببخشید من تاحالا خرید اینترنتی نداشتم اصلا.میخواستم از دی*جی کالا کرم پودر گابرینی و یه پرایمر بگیرم..اول اینکه تاریخ مصرفاش رد شده نیست؟؟؟بعدم اینکه میشه ب دی*جی کالا اطمینان کرد اخه من هیچوقت اینترنتی خرید نکردم اعتماد ندارم.شهرستان ما قیمت این کرمپودرو پرایمر حداقل ۴ برابر دی*جی کالاعه...کسی تجربه داشته از دی*جی کالا خرید کنه ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نخرر از دیج.ی کالا لوازم آرایشی  فیک میفرستن برات اینکه ثابت کنی اصله هم دردسر داره تا مرجو ...

اخه ما شهرستانیم لامصب کرم پودر تو سایت زده بود ۱۹۸ ولی آرایشی اینجا ۵۰۰ میده ازبس گرون فروشیه

دی.جی کالا مطمئن ترینه.من اشتباهی ۲۷۰۰ خرید کردم وقتی لغوش کردم سر یکساعت پول ب حسابم برگشت خورد

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

نه نخرر از دیج.ی کالا لوازم آرایشی  فیک میفرستن برات اینکه ثابت کنی اصله هم دردسر داره تا مرجو ...

چرا چرت میگی عزیزم🙄 من مرجوعی هم داشتم سریع برام پس فرستادن! آرایشی بهداشتی هم به شرطی که زده باشه انبار دی.جی کالا اصله... نه ارسال از فروشنده

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چرا چرت میگی عزیزم🙄 من مرجوعی هم داشتم سریع برام پس فرستادن! آرایشی بهداشتی هم به شرطی که زده باشه ...

منم همینطور یه میلیونمو ۲۴ ساعت نشده مرجوع کردم واریز کردن خیلی مطمئنه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41