2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرستان های کوچیک فقط قسمت متراژ های خونه پایین تره هیچیش دیگه با تهران فرق نداره از خورد خوراک تا کالا های مصرفی همه یکی با تهران 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یعنی الان که تو تهران تو دود و هوای آلوده هستین پیشرفت کردین؟؟ یه شهر کوچیک و خوش آب و هوا میارزه به صدتا شهر مثل تهران .‌پیشرفت و هم میشه همه جا کرد تو شهر کوچیک هزینه ها کمتر ه پیشرفت چند برابره

یکی از شهرستانای اراک(تفرش)

تفرش نمیدونم ‌چجوریه  

من شمالی هستم ولی اگه بدونم اونجا درامدم مثل تهرانه بدون شک میرم ، چون هم اب و هواش تمیزه هم طبیعتش فوق العادست ، هم امکاناتش خوبه 

شما هم بسنج ببین میارزه یا نه  

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
یکی از شهرستانای اراک(تفرش)

من حاضرم همین الان جمع کنم از تهران برم تفرش 

آب و هوای خوب 

نسبت به تهران بهشته تهران عاقبتش درآمدت خوب باشه با این حجم از استرس ها و آلودگی و ها و دردسر ها فقط فرسوده و بیمار میشیم 

یعنی الان که تو تهران تو دود و هوای آلوده هستین پیشرفت کردین؟؟ یه شهر کوچیک و خوش آب و هوا میارزه به ...

نه واقعا استرسشم زیاده

ما تجربه شهر کوچیکو داشتیم اما چون بقیه افردا خونوادم تهرانن حس میکنم عقب میفتم. البته از نظر خرید خونه قطعا زورمو میزنم تهران بخرم.زمان میبره دگ به هرحال

میدونی حس میکنم با این کار به راحتی خودم فکر کردم نه اینده بچم مثلا

من همسرم اراکیه تفرش نرفتم ولی از اون شهر دور بشین بخدا برای بچه هم خوبه خیلییی آلوده س لامصب 

من بچگیم شهرستان بودم الان مرکز استان زندگی میکنم ب نظرم الان همه جا آنقدر پیشرفت کرده فرقی باهم ندارن اصلا