2777
2789
عنوان

از آدمای بی استرس خوشم میادددددد

64 بازدید | 4 پست

چطوری استرس نمیگیرن؟ سرجاش میخوابن، سرجاش به کارشون میرسن... من موقع خواب، موقع غذا همش دارم فکر میکنم به کار های بعدیم، اصن در لحظه نیستم، و لذت نمیبرم

چطوری انقدر با آرامش و منطقی آن؟ 

من انقدر استرس دارم، میخوام یه کار بیخود هم انحام بدم، صبح از ساعت 6 هی بیدار میشم، میخوابم، بیدار میشم، میخام تاااا 10،11...

هم خوابم کوفت میشه، هم عصبی میشم هم به زور و بی میل اون کار رو انجام میدم. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من ادم بی استرسیم البته تا قبل اینکه وارد نی نی سایت بشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من ادم بی استرسیم البته تا قبل اینکه وارد نی نی سایت بشم

خانه داری؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانه داری؟ 

نه چند ساعت دیگه باید برم سر کار

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

در واقع آدم باید متعادل باشه. 

یه سری کارها لازمه اش داشتن حس استرس هست که نباید بی تفاوت باشی و یه سری کارها هم لازمه اش داشتن آرامشه. 

خونسرد بودن و بی استرس بودن در همه ی موقعیت ها چیز خوبی نیست به نظرم. و این که مثل شما دائما مضطرب هم خوب نیست واقعا.