2777
2789

من الان تو هفته ی ۶ ام و امروزم آزمایش دادم باز،،بتام بالای ۱۰۰ هزار شده حالا مونده تا ببرم به دکتر نشون بدم....اون دفعه هم بتام ۱۱ هزار بود تو هفته ی ۵ ولی برام سونوگرافی ننوشت که ببینه نکنه مشکلی باشه گفت برو تا هفته ی ۸ و نگران نباش بابت بتا ولی من نگرانم که نکنه چیزی باشه....حالا این دفعه رفتم بگم نمی خوام تا هفته ی ۸ بمونم و بنویسه برای سونوگرافی؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
چرا دنبال بتا هستی؟ ‌ اگه دردپریودی نداری نیاز نیست بری سونو ساک همون ۸ هفته برای تشکیل قلب برو و ...

خواستم دو بار انجام بشه که ببینم طبیعی میره بالا یا نه.

نه درد پریودی ندارم.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم دو بار انجام بشه که ببینم طبیعی میره بالا یا نه. نه درد پریودی ندارم.

خب نداری پس بمون همون هفته ی ۸ برو که دوباره کاری نشه ، برو اول دکتر برات ازمایش و سونو بنویسه دوتارو باهم انجام بده بعد برو پیشش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خب نداری پس بمون همون هفته ی ۸ برو که دوباره کاری نشه ، برو اول دکتر برات ازمایش و سونو بنویسه دوتار ...

آزمایش چی بگم بنویسه؟؟

متخصص زنان خودش میدونه  ازمایش ادرار و‌خون که همه‌چی بررسی میشه  حتی اگه قبل باردار ...

آها اونا رو قبل بارداری همه رو انجام دادم ولی باز می گم بنویسه،،خیلی ممنون بابت راهنماییت.🌹🌹

اره منم‌ انجام دادم ‌ولی همون‌ دکتر باز برام‌ نوشت خواهش میکنم

👌🏻👌🏻