2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بهم بگین همچین مردی رو چطوری باید اصلاح کرد! هر راهی رفتم، حتی تو شربتش قرص ریختم، نیومد سمتم، رف ...

بگو حالم بده و مشاور باید برم. تو به من کمک کن و بیا شاید راهی جلو پامون گذاشت تا من کمتر اذیت بشم. اونوقت اگه مشاور متبحری باشه شوهرت رو می‌فرسته واسه درمان وسواسش 

لباسای قشنگ می پوشم آرایش می کنم... میاد با ذوق می گه آخی عزیزم چه ماه شدی، پاشو راه برو نگات کنم! ا ...

افرین ببین پس اونم نیاز داره حتما سرکوبش میکنه 

مردا شجاع هستند ولی بزدلای ترسویند در واقعیت 

جدی میگم 

ترسیده 

حتما حتما با یه متخصص یا مشاوره عالی یه یه کار بلد  صحبت کن 

به امید خدا درست میشه 

هفته پیش من پیش دکتر زنان بودم برا تست 

تا امدم خونه چی شد  جواب چیه 

حالا اگه جوابم مثبت باشه من مریضم 

اون ترسید 

گفتم گفته مشکلی نیست  در حین بالا رفتن رو تخت برا معاینه 

گفت چه پاهات خوش تراشه 

کلا یادش رفت بقیشو  بپرس 

چون خدا نکنه بگم عفونت دارم 😣😤

دارو هام خودم گرفتم و دارم استفاده میکنم خبر نداره اصلا

خدا جون  ❣️دستتو بده 
بگو حالم بده و مشاور باید برم. تو به من کمک کن و بیا شاید راهی جلو دامون گذاشت من کمتر اذیت بشم. اون ...

کلا با مشاور مشکل داره... خودشو همه چیز دان می دونه، حرف هیچ کس توی گوشش نمی ره...

یه بار دیدم به دوستش که زنش خیانت کرده می گفت تقصیر خودت بوده، زن باید از محبت سیراب باشه زن باید به موقع راضی بشه!!! 

کلا با مشاور مشکل داره... خودشو همه چیز دان می دونه، حرف هیچ کس توی گوشش نمی ره... یه بار دیدم به د ...

به ندرت توی مردها کسی پیدا میشه که به مشاور اعتقاد داشته باشه. برای همین اولش رو به خاطر تو باید بیاد

افرین ببین پس اونم نیاز داره حتما سرکوبش میکنه  مردا شجاع هستند ولی بزدلای ترسویند در واقعی ...

آخه وقتی آزمایشم مثبت بود مجبور بودم بگم... باید می فهمیدم چرا گرفتم، خیلی سوال تو ذهنم بود... اونم چون دید دارم بهش اتهام می زنم ده تا دکتر منو برد که ثابت کنه چیزی نیست. خودش می دونه چیزی نیست، فکر می کنم اینو بهونه کرده باهام نباشه...