2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم رفتیم... می دونه مشکلی نیس، اما می گه نمی تونم! راست می گه نمی تونه...

خوب درمان داره بے خیالش نشید تادیرتر نشده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
یعنی چقد طول می کشه؟ من نزدیک یه ساله این حسو دارم... پس کی تموم می شه

مال من بازم برمیگرده حسم 

خودمو با زندگیه خودم مشغول کردم کاری که دوست دارم انجام میدم با چند تا دوست خانم در رفت و امدم 

ارزو هامو تو بچه هام میبینم 

ببین اونی که دست و دلت براش میلرزه زندگی خودشو داره اصلا سر سوزنی هم به تو فکر نمیکنه 

چون شما متاهلی گلم 

اونم متاهلی پس ذهنتو خرج کسی نکن که به فکرت نیست 

منم عین خودتم  

خیلی خانمی که تعهد داری ♥️❣️♥️

تو غذا ها برا همسرت ادویه بریز بپرس ادویه هایی هستند که طبع گرم دارن 

تو خونه لباسای خیلی خوشگل و خوش رنگ بپوش نرا همسرت فقط و فقط برای خودت تمام دهن و فکرتو تمرکز کن رو خودت 

اگه بچه داری رو بچت 

گفتی همسرت مرد خوبیه 

پس زندگیت ارزشمنده 🤍 خراب کردن نداره ♥️♥️ با هر پیشنهادی 

خدا جون  ❣️دستتو بده 
خوب درمان داره

درمانش چیه؟ حاضر نیس مشاوره یا دکتر بریم... می گه صبر کن دو سال و نیم بشه خیالمون راحت بشه!! تازه قبلا می گفت دو سال، الان می گه دو سال و نیم

از قبل این قضیه هم سرد شده بود... همیشه من پیشنهاد می دادم...

حدود دو سال پیش یه دکتر خیر ندیده منو فرستاد آزمایش زگیل تناسلی. مثبت در اومد. رفتیم متخصص عفونی گفت ...

ببین گلم 

جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت 

دختر خوب ادم هر چیزی که برا همسرش باز نمیکنه همون که گفتم به خودت برس ریلکس باش درست میشه 

یه کم که چه عرض کنم زیاد سیاست زنانه داشته باش

خدا جون  ❣️دستتو بده 
مال من بازم برمیگرده حسم  خودمو با زندگیه خودم مشغول کردم کاری که دوست دارم انجام مید ...

لباسای قشنگ می پوشم آرایش می کنم... میاد با ذوق می گه آخی عزیزم چه ماه شدی، پاشو راه برو نگات کنم! اما همین! هیچ کار نمی کنه...

حالا تخیل کنیم منظورتو ؟ عزیزم چرا نمیگی

منظورم اینه همسر هر ادمی ترجیح میده که طرف مقابلش رک و راست بهش بگه دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم ازت خوشم نمیاد تا اینکه هیچی نگه و زندگی کنه از اون ور توی ذهنش توی زندگیش ادمای دیگه رو راه بده.