2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر طور سرمو گرم می کنم باز تو ذهنمه... آش دهن سوزی هم نیس نمی دونم برای چی اینطوری شدم!

فهمیدم مشکل چیه همش جنسی هرمونی اول مشکل همسرت ک نیاز جنسیتو براورد نمیکنه حل کن اونم درست میشه خود به خود

چرا دوسش دارم... اما از بس منو نادیده گرفته از لحاظ جنسی، دیگه داره از مغزم خارج میشه...

مشکلت را به شوهرت بگو واضح و صریح بدون تهدید و تنبیه و اتهام زدن بهش .

اینکه خانم متاهلی دلش برای کسی بلرزه ممکنه.. ولی این حس را نباید اجازه بده به فعلیت برسه .

پس دست از سرزنش کردن خودت بردار 

لایک نکنید😜

منظورم اینه همسر هر ادمی ترجیح میده که طرف مقابلش رک و راست بهش بگه دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم ازت ...

اما من شوهرمو دوس دارم... دلم می خواد مثل قبل باشیم... در عمل حاضر نیستم یه تار موی شوهرمو با اون آقا عوض کنم

اما من شوهرمو دوس دارم... دلم می خواد مثل قبل باشیم... در عمل حاضر نیستم یه تار موی شوهرمو با اون آق ...

پس با این فرمون جلو نرو

به شوهرت بگو تا دنبال راه چاره ای بگرده برای خودش و رابطتون،بگو که داره زندگیتو مختل میکنه و این سبک زندگی پایان جالبی نداره،بزار بدونه تا چه حد معترضی.

دنبال اصلاح رابطه ت با شوهرت باش. رابطه ت با شوهرت درست بشه اون آدم فراموش میشه

پس بهم بگین همچین مردی رو چطوری باید اصلاح کرد! هر راهی رفتم، حتی تو شربتش قرص ریختم، نیومد سمتم، رفت حموم!! قبلا هم سرد شده بود، حتما من مشکلی دارم دیگه... حتما براش خواستنی نیستم

پس بهم بگین همچین مردی رو چطوری باید اصلاح کرد! هر راهی رفتم، حتی تو شربتش قرص ریختم، نیومد سمتم، رف ...

نه اینطور نیس

مردی که قوای جنسی داشته باشه سالم باشه نسبت به جنس مخالفش حساسه،میخواد زنش یاشه زشت یاشه زیبا یاشه

شوهرت مشکل داره کلا

چقد مشکلمون مثل همه 😔

شوهرم به شدت آدم خوبیه خیلی دوسش دارم ولی رابطه صفر ....

چقد این موضوع منو عذاب میده 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...