2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست
چرا دوسش دارم... اما از بس منو نادیده گرفته از لحاظ جنسی، دیگه داره از مغزم خارج میشه...

میفهممت

منم همین مشکلو توی توجه گرفتن دارم

نیاز به توجه دارم ولی شوهرم به قدر کافی توجه نمیکنه

بعد کسی کوچیکترین توجهی میکنه فکرم مشغول میشه یا بعضی وقتا خواب می بینم یه غریبه بهم توجه کرده همش به خوابم فک میکنم متاسفانه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار اون آقا با شما چطوره؟ متاهله یا مجرد

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

چرا دوسش دارم... اما از بس منو نادیده گرفته از لحاظ جنسی، دیگه داره از مغزم خارج میشه...

فڪرڪنم طبع گرمے دارے درستہ؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

خواهشاً اگه نمیتونی خودتو کنترل کنی اول جدا شو بعد دستات برای مردای دیگه بلرزه 

شوهرت گناه داره . حس با یه نگاه به وجود نمیاد الکی خودتو گول نزن

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
ممکنه داخل زندگی متاهلی حسی به کسی غیر همسر پیدا کنید ولی اون چیزی که مهمه تعهد هست 

دوست ندارم حتی به کسی حسی داشته باشم... دلم واسه وقتی حالم از همه مردا به جز شوهرم به هم می خورد تنگ شده!

میفهممت منم همین مشکلو توی توجه گرفتن دارم نیاز به توجه دارم ولی شوهرم به قدر کافی توجه نمیکنه بع ...

شوهر من توی همه مسائل دیگه خیلی بهم توجه می کنه... اما از نظر جنسی کلا منو کنار گذاشته!

گلم این حسو منم داشتم 

میگذره حسه فقط‌

یه کاری کن ورزش یا فقط به خودت برس 

به زندگیت نه اینکه بشوری بسابی غذا برا دل خودت درست کن خونتو میل خودت بچین 

دمنوش برا خودت درست کن 

ورزش برو بدن و هیکلت و برا خودت خوش فرم کن♥️♥️♥️♥️ 

گلا هر پیشنهادی جاش اینجا نیست ….شاید زندگی یه نفر و داغون کنید با این پیشنهاد که بره با اونی که دستش میلرزه باشه مگه قصه است که تهش خوب بشه 🧐

خدا جون  ❣️دستتو بده 
دوست ندارم حتی به کسی حسی داشته باشم... دلم واسه وقتی حالم از همه مردا به جز شوهرم به هم می خورد تنگ ...

به خدا توکل کن درست میشه چون دلت پاکه 

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
شوهر من توی همه مسائل دیگه خیلی بهم توجه می کنه... اما از نظر جنسی کلا منو کنار گذاشته!

کلا از لحاظ جنسی شما رو کنار گذاشته ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟ 

خب چرا ؟ دلیلش چیه ؟