2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست

یه سر برو شبکه بهداشت با مشاور حرف بزن رایگانه... 

یه سر برو دکتر راون پزشک، یه دارو با دوز کم کیده، فکرو خیال از سرت میپره، خوابت بیشتر میشه، نهایتا بعد 6 ماه یا یه سال کلا خوب میشی. تقصیر تو نیست عزیزم... ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرمتاهلے شاید این رفتارو داشتہ باشہ..با اولین مشڪل باهمسر،زندگیشو بارابطہ ے دیگران باهمسرشون مقایسہ ڪنن وسردے بیاره.. مشڪل اصلے روباڪمڪ متخصص برطرف ڪن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
کلا از لحاظ جنسی شما رو کنار گذاشته ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟  خب چرا ؟ دلیلش چیه ؟

حدود دو سال پیش یه دکتر خیر ندیده منو فرستاد آزمایش زگیل تناسلی. مثبت در اومد. رفتیم متخصص عفونی گفت آزمایشگاه معتبری نیس، شما هیچ مشکلی ندارین... خیلی جاها رفتیم، آزمایشو تکرار کردیم هیچی نبود!

از اون وقت بهم نزدیک نمی شه

فک نکنی یه وقت بقیه مردا گل و بلبلن ها، الان خیلیا از نظر جنسی سرد شدن، که به خاطر استرس هستش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
حدود دو سال پیش یه دکتر خیر ندیده منو فرستاد آزمایش زگیل تناسلی. مثبت در اومد. رفتیم متخصص عفونی گفت ...

😑😐

خب مجدد برو و بهش نشون بده مشکلی نداره

خودش چی ؟ یعنی نیازی نداره ؟ چیکار میکنه ؟ 

آخه بهش می گم... شوخی جدی با ناراحتی، همه طور بهش گفتم... دل من شوهر می خواد نه همخونه. بهم می گه چی ...

بعضے مردهافڪرمےڪنن تأمین مالے زندگے ڪافیہ وڪم زندگیشون نمیذارن..رڪ وراست بگو حرف دلتو خجالت نداره ها

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بعضے مردهافڪرمےڪنن تأمین مالے زندگے ڪافیہ وڪم زندگیشون نمیذارن..رڪ وراست بگو حرف دلتو خجالت نداره ها

با کسی که می گم و اهمیت نمی ده چی کار کنم! جلوش گریه کردم، گفت فکر نمی کردم انقد سست عنصر باشی!!

متاهله... رفتارش عادیه مشکلی نداره

عزیزم خیلی خوبه که خودت عذاب وجدان داری ولی بنظرم مشکل از شوهرتونه که بشما توجه نمیکنه به هرحال هرزنی دوست داره بهش توجه بشه ولی شما سعی کن کمتر اون شخصو ببینی

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%