2777
2789

با نامزدم که 4سال آشنا بودیم جفتمون 19سالمون بود و گفتم کمی صبرکنیم تا آقا بتونه کار درستی داشته باشه و پس انداز ....یکم تن پرور تشریف داشتن ...تااینکه ی کار براش ردیف شد با بیمه و قراراداد حقوق10تومن ...3ماه گذشت اومد خواستگاری.گفتم بزارید ثابت بشه به کارش ی پس اندازی من نمیتونم اعتماد کنم بگذریم که خونوادش گفتن توام شاغلی کمکش کن من قبول نکردم

مشاور هم رفتیم گفت بنظر من عقد نکنید و دست نگه دارید(چون آدم تلاشگری نیست)

حالا چیکارکنم ی جورایی هم گیر کردم بخوام ردش کنم (میگم من همه چیه اینو میدونم و میشناسمش و بلخره میسازیمش باهم)

از طرفی م چون تو زندگیم خیلی سختی کشیدم انرژی ندارم برای دوباره از صفر شروع کردن میگم من لیاقتم بهترین چیزاست)

پ.ن موقعیت دارم که مهاجرت تحصیلی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحقوق ده تومن واقعا سخته من پدرم بازنشستش حقوقش۱۲ تومنه ۲ تومن سود پولشه با پول کرایه خونه که میگیره کلا ۱۶ میلیون داره درماه صاحبخونس ماشینم زیرپاشه یه باغ کوچیکم داره اما مادرم دهم برج نشده داره ناله میکنه که پول ندارن دیگه. ما خودمونم بزور باهمین مقدار میگذرونیم . خونه و ماشین داره؟

چی بهش بگم چجوری ردش کنم؟؟

بگو اون موقع بچه بودم الان متوجهم رو بچگی انتخابت کردم میخوام برم دنبال آیندهم میخوام مهاجرت کنم و نمویخوام مزاحم تو باشم. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
بگو اون موقع بچه بودم الان متوجهم رو بچگی انتخابت کردم میخوام برم دنبال آیندهم میخوام مهاجرت کنم و ن ...

من اصلا خودمو در نظر نمیگیرم ینی از خودم دارم میگذرم دوس ندارم ازدواجم بخاطر ترحم باشه

نه تازه قرعه کشی نوشته200تومن با داداشش شریکی ماشین بخرن

وای خدا شریکی ؟؟؟؟؟ بنداز دور این ادمو ببین من خودم شوهرم صفرصفر بود متاسفانه سنم کم بود ۳ سالم دوست بودیم اون زمان عقلم کامل نبود نمیگم شوهرم بده بخاطر عشقمون ازدواج کردم اما بی پولی خیلی سخته و اگه محکم نباشی کم کم باعث میشه همون عشقم از بین بره ما وقتایی که پولمون ته میکشه هم من قاطی میکنم هم شوهرم همش دعوا داریم. پس بهتره بیخیالش شی مخصوصا که میگی خانوادش ساپورتش نمیکنن دقیقا مثل شوهرمن . پدرشوهرم هی به شوهرم میگفت ارثمو بدن کمکت میکنم اخرم گرفت پولشو خورد یه هزارتومنی نداد فقط به بهانه کمک چندمیلیون ازما قرض کرد خورد خورد همونارم نداد