2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم شما راهنمایی کنید خواهرانه لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
وای خدا شریکی ؟؟؟؟؟ بنداز دور این ادمو ببین من خودم شوهرم صفرصفر بود متاسفانه سنم کم بود ۳ سالم دوست ...

وای خب من از اینا میترسم

تازه بعد چندین سال ماه دیگه تولدمه میخواد برام تولد بگیره گفتم نگیر  

بنظرت بعدا پشیمون نمیشم؟

اگه رفته سرکار بد‌نشده ک براش‌،تازه تو باعث پیشرفتش شدی چ نامردی کردی

اره چندوقت پیشم ازم رابطه میخواست میگفت چندساله ددارم اذیت میشم گفتم میخواست تلاشی بکنی تا منو بدست بیاری

منم دخترم نمیتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خب من از اینا میترسم تازه بعد چندین سال ماه دیگه تولدمه میخواد برام تولد بگیره گفتم نگیر   ...

نه اصلا مطمئن باش تو این زمونه اولین چیزی باید درنظر بگیری وضعیت مالی هست مثل چندسال پیش نیست که هرچقدرم درمیاوردی بالاخره میگذشت الان اینقدر گرونیه باید عذاب بکشی حرص بخوری هم ظاهری هم سلامتی من الان چندتا دندون خراب دارم بخاطر پولش نمیرم یکی از دندونام مجبورشدم بکشم که میخندم زیاد پیدا میشه یکم . موهام ریزش شدید داره جلوسرم خالیه پوست بدنم یه دونه ها عجیب غریب میزنه که زشت شدن. همش بخاطر پول باید بیخیال شم . یعنی هرچقدرم عشقو دوست داشتن باشه بازم نمیشه با بی پولی کناراومد بهم میریزی افسرده میشی .موردای بهتر برات پیدا میشه 

خب بنظرت چجوری بهش بگم که قانع بشه؟؟؟؟

اگه ادم منطقی هست میتونی منطقی باهاش حرف بزنی که من تاکی صبرکنم تا تو بتونی خونه زندگی درست کنی برای خودت با این وضعیت نمیشه واقعا زندگی شروع کرد . اما اگه ادم منطقی نیست منتظر بهانه باشه دستت داد سریع تمومش کن خطتتو عوض کن