2777
2789
فدات عزیزم انشاله شما هم دلتون ب اومدنشون خوش بشه  دعای چشم زخم ردت باشه  دوقلوهای من ب ...

انشالله 

ای جانم  درست میگید  همسر منم خیلی اعتقاد داره  برام دعا کنید سلامت باشید همیشه 

انقباض رو جدی بگیر 

من دوهفته پیش دوسه روز انقباض داشتم و شکمم سفت میشد میگفتم طبیعیه هفته های اخره و دکترنمیرفتم تانوبت دکترم شد گفت چرا زودتر نیومدی

انقباض و درد شکمی از علائم زایمان زودرسه

پس حتمن برو به دکترت بگو

من دوروز بیمارستان بودم سرم و امپول زدم دیگه خوب شدم

ولی باز از دیروز شروع شده و امروز میخوام برم دکتر

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان گلم ممنون از راهنمایی های خواهرانه تون امروز رفتم دکتر و ان اس تی گرفت و قلبشو چک کرد و گفت مشکلی نداری و چون یه بار بوده مسئله ای نیست ولی اگه تکرار شد و طولانی مدت بود حتما برو بیمارستان و منتظر نمون تا صبح بشه 

دوستان گلم ممنون از راهنمایی های خواهرانه تون امروز رفتم دکتر و ان اس تی گرفت و قلبشو چک کرد و گفت م ...

خب خداروشکر که حال خودت و نینی جون خوبه.و خیالت راحت شد.فکرای بد نکن ولی حواست به حرف دکترت باشه🤗

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ممنون عزیزم نمیدونم چرا قرص ضدانقباض نداد 

قطعا لازم نداشتی که نداده.بهش فکر نکن.به وسایل بچت نگاه کن.باهاش حرف بزن نازش بده براش شعر بخون.لمسش کن.اینا خیییلی تو هوش عاطفی و مغزیش تاثیر داره.من انجام دادم و الان دارم نتیجشو میبینم که میگم.چشاتو ببند و آیندتون رو تصور کن.اوووح کلی کار خوب و مثبت میتونی انجام بدی.فکرای منفی  ممنوع 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚