2777
2789
وای چه سخت  منم گاهی شم من سفت میشه هفته 25 هستم دوقلو

من اونروز ورم دست پا داشتم با درد شدید ک گریه میکردم 

درد کمر و رون پا داشتم نمیتونستم بدون کمکی برم دستشویی پاهام از هم باز کنم چند بار با مامانم رفتم دستشویی دیگه خواب رفت بزور پاشدم و تا صبح رو صندلی نشستم 

درد زیادی تحمل کردم 

انقباض چون شکم اول بودم حالیم نبود و دقت نمیکردم 

ولی سر پسرم مثلا تو یه ساعت ۴ ۵ بار داشتم ب اندازه یه دقه همراهش تنگی نفس بود بستری شدم و سزارین

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونروز ورم دست پا داشتم با درد شدید ک گریه میکردم  درد کمر و رون پا داشتم نمیتونستم بدون کم ...

اصلا انقباض چجوریه    من شم من چند روزه سفت میشه گاهی و انگار میخواد بترکه   ولی وقتی خوب شده بود فرداش رفتم بیمارستان کمربند بستن گفتن خوبه مشکلی نیست  

عزیزم بگردم ناراحت شدم 💔 اره گلم درسته... اما به دوستمونم گفتم اگه ادامه دار شد حتما بره دکتر ساده ...

خدا نکنه عزیزم امتحان الهی بود و هر لحظه شکر کردم و سال بعدش پسرمون با وجود ناباروری ... طبیعی باردار شدم ب لطف امام رضا 

نه همون یکبار بود 

پس نگران نباش من شاید روزی چند بار انقباض دارم وشکمم سفت میشه کمر درد و احساس فشار دارم شما با توجه به تیکرت آخر هفته سیو چهارمی چند روز دیگه وارد ماه نهم میشی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
خدا نکنه عزیزم امتحان الهی بود و هر لحظه شکر کردم و سال بعدش پسرمون با وجود ناباروری ... طبیعی باردا ...

خداروشکر عزیزم... امام رضا خیلی برحقه .. هر دلی پیش امام رضا بشکنه سریع جواب میگیره🥲

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اصلا انقباض چجوریه    من شم من چند روزه سفت میشه گاهی و انگار میخواد بترکه   ولی ...

منامه مثلا یک ساعت دقت کن ببین تو یه ساعت چند با. سفت میشه من کرنومتر گوشی روشن بود دستم روش بود زمان میگرفتم یه دقه میشد دکتر گفت ناهار. بخور برو دوش بگیر دوباره زمان 

من تو یه ساعت چند بار می‌گرفت همراهش نفس کم می‌آوردم دکتر گفت پس چون نفس کم میاری برو بیمارستان آن اس تی بگیر ک اونجا معلوم شد انقباض زایمان هست شب ساعت یک رفتم و ۷ و نیم اومد تو بغلم ۳۷ هفته تمام بودم 

ببین درد اصلا. نداشتم فقط سفت میشد منظم همین 

پس نگران نباش من شاید روزی چند بار انقباض دارم وشکمم سفت میشه کمر درد و احساس فشار دارم شما با توجه ...

تیکرم با توجه به تاریخ زایمانم تو سونو گرافی زدم ولی از رو پریودیم حساب کنم همین ۳۳هفته میشم

سلام ببخشید نوزادت موند؟

سلام نه دوقلو بودن دخترم بعد ۹ روز و پسرم بعد ۱۸ روز مردن 

بچه هام جوری اذیت بودن زیر این همه سوزن دستگاه ک آخر خودم گفتم خدایا نجاتشان بده دیگه تحمل دردشون ندارم😭😭😭

خداروشکر عزیزم... امام رضا خیلی برحقه .. هر دلی پیش امام رضا بشکنه سریع جواب میگیره🥲

اره عزیزم اسمشم ب عشقش گذاشتم سید علیرضا 

منامه مثلا یک ساعت دقت کن ببین تو یه ساعت چند با. سفت میشه من کرنومتر گوشی روشن بود دستم روش بود زما ...

من‌منطم نیست مثلا یک روز هست فرداش نیست چقدر بد آخه واسه زایمان که خیلی زوده من هفته 25 ام

اره عزیزم اسمشم ب عشقش گذاشتم سید علیرضا 

ای جانم خوش نام باشه امام رضا نگهدارش ❤

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خدا بهت صبر بده خیلی سخته.

پسرم ک اومد خدارو شکر دلم قناعت گرفت 

پسرم شبیه برادرش بود اون لحظه 

هم پدرم میگفت هم شوهرم تایید کرد ک انگار سیبی بود ک از وسط نصف شده