2777
2789

من از بچهگی زیاد بیرون نمی رفتم و چون همیشه با بزرگترم می رفتم زیاد به راه ها دقت نمی کردم واسه همین هیچجارو نمیشناختم  و به همه هم میگفتم هیچجارونمیشناسم  بعد ازدواج کردم وبازم تنهایی اجازه بیرون رفتن نداشتم اما باسوهرم بیشتر بیرون میرفتم بازم زیاد به راه ها دقت نمی کردم  واسه همین  همیشه وقتی خانواده سوهرم ادرس جایی رو میپرسیدن به شوهرم میگفتم تو ادرس بده من جاهارو بلد نیستم  و یه جوری اوناهم نقطه ضعف پیدا کرده بودن همیشه چیزی میگفتن که به ادرس دادن من ختم بشه و من بازم نمیتونستم بگم اما تو باغ هم نبودم بعد سعی کردم کمی یاد بگیرم الانم کمی بلدم   اما بازم خیلی چیزا دقت نمیکنم مثلا می رم راسته بازار چیزی می خرم اصلا دقت نمیکنم و چون مغازه ها زیاده یادم نمی مونه دقیق از کدوم خریدم  بعد که دوست و اشنا می پرسه از کجا خریدی میمونم چی بگم 

امروز نفهمیدم و پیش شوهرم و خانوادم  گفتم فلانی پرسید  لباستو از کجا خریدی منم گفتم  از فلان بازار بزرگ اما  دقیق نمیتونم بگم کدوم مغازه  بعد کلی حرف بهم گفتنو مسخرم کردن   اخرش هم گفتن اونجوری میگی فکر می کنن منگلی چیزی هستی ها  واقعا هم راست میگن نمیدونم چرا اصلا هوش جغرافیایی ندارم دست خودم نیس    ببخشید طولدنی شد  خیلی ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت هرجا میری به اسم میدونها ‌و خیابونها دقت کن اوکی میشی منم مثل تو بودم درست شدم 

ولی در مورد خریدهات اصلا موظف به دادن آدرس نیستی ب کسس ربطی نداره از کجا خریدی

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

هیچ وقت به خودت توهین نکن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!