2777
2789
عنوان

اگه شما بودید طلاق میگرفتید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 89 پست
هیچ نکنه مثبتی نداره ولی بابام میترسه بعد این خاستگار خوبی برام نیاد یا مجبور شم با یه پیر بیوه ازدو ...

میتونی کار کنی خودتو سروسامون بدی تهش شوهرم نکردی نکردی بهتر از اینه بدبختی بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دوجلسه مشاوره هم رفتیم از ۱۳ تا مورد رابطه سالم ۱۰ تاشو مشکل داشتیم به مشاور گفتم من نمیخوام زندگیم خراب شه میخوام درستش کنم . بعد رفته به مامانش گفته اینا منو میبرن پیش روانپزشک اونم دعوا بامن ک شما پسر منو روانی کردید اینطوری نبود این

مجبور شدم بخاطر حرف مردم خیلی هم خوب بود الان خیلی عوض شده

عقد و برای شناخت گذاشتن ، اشکال نداره گلم  انشالله یه ادمی که لایقته بیاد تو‌زندگیت . هر کاری کنی مردم باز حرف میزنن ، اولویتت زندگیت باشه و بس

شب خوش

هیچ نکنه مثبتی نداره ولی بابام میترسه بعد این خاستگار خوبی برام نیاد یا مجبور شم با یه پیر بیوه ازدو ...

تو یه سال ندیدی نکته مثبت نداره؟ نمیشه که یه آدم تو یه ماه کلا عوض بشه!

حتی دوجلسه مشاوره هم رفتیم از ۱۳ تا مورد رابطه سالم ۱۰ تاشو مشکل داشتیم به مشاور گفتم من نمیخوام زند ...

😑😑اوووف انقدر عصبی میشم مگه هرکی روانیه میره مشاوره هرکسی باید بره اول زندگیش 

دختر تو هنو سنی نداری 

خواهرای کوچیکم خاستگار دارن میخواستم برم ک هم اونا زودتر از من شوهر نکنن هم جلوی بختشونو نگیرم هم موقعیت دیگه ای نداشتم هم بدبختم هم باید خودکشی کنم 😅😅

خوب چرا عوض شده  برید مشاوره حتما  یکسال مشکلی نداشتید تو این یکماه چرا انقد. عوض شده ؟! ...

به مشاوره گفت تو یکسال هیچی نمیگفتم میترسیدم بهم بزنه ولی حالا ک زنمه باید حرف منو گوش کنه حتی تو عقد چون حرفشو گوش نکردم بهم سیلی زد

اصلنم طبیعی نیس چرا به دختر مردم امید الکی میدی ، اینا ک اولش اینن فک کن بعد ازدواج چی میکنن

چرا اتفاقا کاملا طبیعیه چون تا لم همدیگه بیاد دست دو طرف و یکی این کوتاه بیاد یکی اون بپذیره شرایطو طول میکشه واقعا  

ولی ایشون میگن کلا دوسش ندارن،این بده 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
عقد و برای شناخت گذاشتن ، اشکال نداره گلم  انشالله یه ادمی که لایقته بیاد تو‌زندگیت . هر کاری ک ...

قربونت مرسی گلم خدا ک واسم خیر نمیخواد ولی هرچی خدا بخواد همون شه

به مشاوره گفت تو یکسال هیچی نمیگفتم میترسیدم بهم بزنه ولی حالا ک زنمه باید حرف منو گوش کنه حتی تو عق ...

😐😐😐😐عصبی شدم بابا 

تو خونه پدرت نون بی منت بخوری بهتر از زندگی با همچین ادمیه😐

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
خواهرای کوچیکم خاستگار دارن میخواستم برم ک هم اونا زودتر از من شوهر نکنن هم جلوی بختشونو نگیرم هم مو ...

دیونه ای ببین منم قبلا میگفتم باید خودمو بکشم بدبختم ولی خب ببین انتخابیه که کردی خوب نبوده ولی دلیل نمیشه دیگه نخوای زندگی کنی باز از نو شروع کن تو لایق ی زندگیه خوبی

طلاق بگیر ن بخاطر رفتار اون بخاطر اینکه دوسش نداری

خیلی سعی کردم نتونستم دوسش داشته باشم روز آزمایشمون نثل چی گریه میکردم ولی گفتم بخاطر حرف مردم عقد کنم فوقش خودکشی میکنم