2777
2789

الان اینطوریم که بی دلیل یه حس منفی و دلشوره شدید تو دلمه...دقیق نمیدونم از چیه...یهویی ایجاد شده و اینطوریه که خطاهایی که تو گذشته کردم هی دارن برام یاداوری میشن و هی دارم غصه میخورم و خودمو شماتت میکنم که چرا فلان کارو کردی؟چرا فلان حرفو زدی...

حالم یهویی خیلی بد شده..کاش خدا بهم آرامش بده و توبه مو بپذیره و ببخشه منو بابت اشتباهاتم که خیلی پشیمونم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

کم پیش میاد اما خب گاهی دست خود ادم نیست

من کنترل ذهنم خوبع

نمیدونم چطوری اما خب بلدم

و خب همیشه ذهنمو سعی میکنم با چیزای بیخود پر نکنم

خودمو سرگرم میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم خیلی دوست دارم رو ذهنم کنترل داشته باشم من با کوچکترین چیزی استرس شدید میگیرم حالم بد میشه بدن، میلرزه الان دمای بدن پسرم بالا رفته با اینکه خب این اتفاق برای مادرها هزاران بار میوفته و همچنین برای خوده منم بعد این سال ها بازم الان حال خیلی بدی دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.