2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل ک شما فرستادی از 13 تومن داشت تا 17 تومن 

چه خوب ...من خواستم اصفهان بخرم ی جا گفت ۱۸۵۰۰ ی جا گفتن ۲۰...

شما کدوم شهری؟ فرش کاشان بود دیگه؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یعنی این طرحش قدیمیع الان؟؟ 🥲

قدیمی که نیست ولی مشابه طرح های قدیمی تره ...میگم من۵سال پیش تقریبا این مدل را گرفتم ...الان فرش ها همه بی روح و ساده شدن🥺🥲

چه خوب ...من خواستم اصفهان بخرم ی جا گفت ۱۸۵۰۰ ی جا گفتن ۲۰... شما کدوم شهری؟ فرش کاشان بود دیگه؟؟؟ ...

منم اصفهانم بزار تا پشت فرشارو بخونم ببینم مال کجاس

قدیمی که نیست ولی مشابه طرح های قدیمی تره ...میگم من۵سال پیش تقریبا این مدل را گرفتم ...الان فرش ها ...

هی مهم نیس الان ک دیگ خریدیم مهم اینه خودم دوس دارم این مشخصه طرحش جدیده😍😍

هی مهم نیس الان ک دیگ خریدیم مهم اینه خودم دوس دارم این مشخصه طرحش جدیده😍😍

مبارک باشه عزیزم ...اتفاقا ی خوبی ک داره زود کثیف نمیشه ...خونه راهم زیادی تیره یا روشن نمیکنه...انشاالله بسلامتی ازشون استفاده کنید...

منم اصفهانم بزار تا پشت فرشارو بخونم ببینم مال کجاس

ممنونم ...فقط ی زحمت بگو از کجا خریدی تا منم بگیرم ...

وای بقیه یه جوری گفتن نه گفتم حالا چیه الان دیدم خوبه که  مبل و بقیه وسایل رو روشن و ساده بگی ...

بقیه فقط میخان رو ی مد پیش برن خونه هر کی میرم فرشاش طوسیه همه ی مدل همه ی طرح من واقن دوس نداشتم آخرم همش باهم از مد میفته سریع میشه قدیمی  دوس داشتم جلا داشته باشه ک داره تو عکس واقن مشخص نیست 

فرش کاشانه از فلاورجون گرفتیم 

مبارکتون باش عزیزم .انشاالله بسلامتی و دل خوش ازش. استفاده کنید🌹