2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20 تومن 🥲

فرش تیره دوست دارید یا روشن ؟

الان دوست من دوتا فرش خریده دونه ای ۲۵ خیلی هم روشن نیست ،ولی چون بچه کوچک داره و خیلی کثیف میکنن میخواد بفروشه به ۲۰ تومنم راضیه فرشهاش خیلی خوشگلن 

هم اینکه خونه کوچک رفته میخواد دوتا ۹ متری بگیره

شما کدوم‌شهرید؟

ندیدم ولی من اینو دوس دارم

این طرحا چون همه دارن من دوس نداشتم داشته باشیم دلم میخاس متفاوت باشه وگرنه اتفاقا رو همین مدل ارزون تر از اینی بود ک خریدیم 

اون مدلهای ب روزی ک شما میگی همه دارن ما دوس نداشتیم 

عکسشو بفرس ببینم ...من ندیدم ...منم برای سال جدید میخوام فرش عوض کنم اگه طرح شما قشنگ باشه که منم ی چی دیگه میگیرم ...راستی قیمت این فرشه که من عکس فرستادم را میدونی؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من خودم همون موقع ک فرشارو داشتم نگا میکردم سریع چشمم اینو گرفت نمیدونم چرا میگن قشنگ نیس🥲

من الان فرشم تقریبا همینه ۵سال پیش خریدم ...قشنگی که قشنگه ازبس رنگ روشن و ساده اومده این طرح ها ازچشم افتادن ...یه خوبی که داره خونه را بی روح نمیکنه ...فقط مبل کرم ویا سرمه ای باهاش ست میشه ...کرم زیادی روشنه و سورمه ای زیادی تیره🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....