2777
2789
عنوان

کسب درآمد انلاین

122 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان❤️حالتون چطوره؟ شب همتون خوش

دوستان عزیزی که به آنلاین شاپ علاقه دارید واسه تون یه فرصت فوق بی نظیر آوردم از دستش ندین❌❌❌

خب قضیه از این قراره که دیدم خیلیا دوست دارن آنلاین شاپ بزنن اما خب ریسک هست براشون اینکه اجناس رو دستشون باد نکنه و.... ما کانالی داریم در تلگرام مخصوص بازاریابا خلاصه بگم یعنی شما لباس میفروشی پورسانت میگیری از ۵۰ هزار شروع میشه تا هرچقدر که شما تعیین کنید.. ابتدا عضویت فقط مبلغ ۵۰۰ هزار تومان گرفته میشه اونم برای پشتیبان ۲۴ ساعته! پورسانت روشبانه دریافت میکنید نه ماهانه برای توضیحات بیشتر به این آیدیم تو ایتا پیام بدید تا راهنمایی تون کنم😍

@Mobina_8098

راستی اجناس از کیف و کفش بگیر تا هودی و مانتو شلوار و کلاه و....

خیلی جناساش خفنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کنین باز یسری گول همینا رو میخورن 🤦🤦

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای