2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم کسایی که قتل عمد رو میبخشن ❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 78 پست
من دوستم مددکار اجتماعی بود و یکی از فامیل هامون وکیل معروفه.  هر دو معتقد بودند علت اصلی فقط پ ...

وقتی خانم به قتل میرسه باید پول بدن تا طرفو اعدام کنن عزیزم 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
استارتر چند سال پیش تاپیک مشابهی زده شد در خصوص گذشت و بخشش و ... فقط برای اثبات اینکه دروغ میگن، ب ...

اینا چرت زیاد میگن 

البته بعضی ها هم مشکلات روحی روانی دارن مثل مهر طلبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر چند سال پیش تاپیک مشابهی زده شد در خصوص گذشت و بخشش و ... فقط برای اثبات اینکه دروغ میگن، ب ...

خدا خیرت بده چقد خندیدم😚

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
خدا خیرت بده چقد خندیدم😚

عزیزی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
یعنی برای آقایون نیاز نیست به دولت پول بدند مطمئنی؟ 

بله صد در صد مطمینم 

عزیزم برام خیلیم مهم هستن اما من سالها این موضوعات رو دیدم و با چشمم دیدم و حسش کردم میبخشم 

پس اعدامی داشتید نزدیکتون

بهر حال هر کی یه تصمیمی داره من خودم به شخصه دلم نمی‌خواد خانوادم انقد منو بی اهمیت کنن برای همین غصه همچین مقتول هایی رو میخورم 🥲💔

خدا گفته اگر کسی بگذره میشه کفاره گناهانش

خیلی ها به این خاطر میگذرن و میبخشن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پس اعدامی داشتید نزدیکتون بهر حال هر کی یه تصمیمی داره من خودم به شخصه دلم نمی‌خواد خانوادم انقد من ...

خدا نکنه و انشالله هیچ کس نبینه.

پدرم قاضی هستن متاسفانه خیلی حکم ها اجرا شده و بخشیده شده

دلایل زیاده 

باید دیه قاتل پرداخت کنن تا اعدامش کنن 

اعدام اون فرد شاید اثرات بدتری براشون داشته باشه و پیشگیری میکنن از  دست دادن بقیه عزیزاشون

یه مورد که من به چشم دیدم دقیقا خانواده مقتول نبخشیدن و طرف اعدام کردن و این چرخه همچنان ادامه داره و دائم باهم درگیرن و دعواهای شدید خونریزی های شدید دارن 

یعنی برای آقایون نیاز نیست به دولت پول بدند مطمئنی؟ 

چرا

اگر مقتول طفل صغیر داشته باشه و قیم بخواد اعدام کنه باید پول خون طرف رو بریزی به حساب دادگاه، بعد حکم اجرا میشه

چون میگن ممکنه طفل بزرگ شه و بخواد رضایت بده

معمولا ولی دم و قیم‌های طفل ترجیح میدن اعدام کنن چون بچه که بزرگ شه چند سال گذشته و داغ سرد شده احتمال رضایت دادن بچه زیاده

و اولیا دم مقتول میخوان تا زنده‌ن مرگ قاتل رو ببین و خون عزیزشون پامال نشه

همچنین اگه تعدادی اولیا دم باشه و چندتاشون راضی به گذشت باشن، اونیکه میخواد حکم اجرا بشه باید پول خون رو بریزه به حساب دادگاه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.