2777
2789
عنوان

واقعا درک نمیکنم کسایی که قتل عمد رو میبخشن ❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 78 پست
ولی برام سوال شد  چرا اگه پیش بیاد می‌بخشی ؟  مگه عزیزانت برات مهم نیستن !

عزیزم برام خیلیم مهم هستن اما من سالها این موضوعات رو دیدم و با چشمم دیدم و حسش کردم میبخشم 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوكى من نظرم اينه لطفا ريپلاى نزن چون دل رئوفى ندارى اگه قرار باشه هركسى هر بدى در حق ما بكنه ما هم ...

اتفاقا به شدت آدم دل نازکی هستم ، تا حالا همه سعیمو کردن بدی در حق کسی نکنم کسی هم بدی در حقم کنه ببخشم

منتها جریان عزیزانم جداست 

اتفاقا بخاطر همین دل نازکیم وقتی همچین غریب پرستی هایی می‌بینم دلم کباب میشه برای مقتول که انقد بی اهمیت بوده💔

خدا برا کسی نیاره ولی من اگه زبونم لال تو موقعیت باشم تا طرف رو زجرکش نکنم ول نمیکنم، به مرگ خالی هم راضی نیستم

از الانم اطلاع دادم اگه به قتل رسیدم تحت هیچ‌شرایطی نبخشید. نیان بگن اون خدا بیامرز راضی‌تره به بخشش، تا زنده‌م بدونید راضی نیستم قاتلم نفس بکشه 😂

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خدا برا کسی نیاره ولی من اگه زبونم لال تو موقعیت باشم تا طرف رو زجرکش نکنم ول نمیکنم، به مرگ خالی هم ...

دقیقا

منم اصلا دلم نمی‌خواد تو همچین خانواده ای مببودم

چندوقت پیش تو شهرتون یه بنده خدایی با خانواده ونامزدش رف شمال اونجاتو دریا غرق شد .بعد داداشش به نامزدش گف باید زن من بشی چرا؟چون اون خدابیامرز پولداربود و مهریه نامزدش زیاد ،دختره گفته بود مهرمو بدین می‌خوام برم خارج یه شب تا باباش رف سوپری محل دونفری ریختن مادرو دخترو کامللل سربریدن تا باباش برگشت جنازه سربریده زن و دخترشون دید ولی بعدچندسال رضایت داد بااینکه دیگه هیچ فرزندی هم نداشت 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اون نه زنش براش مهم بوده نه دخترش 

جالبه قاتل پسر خواهرش بود .یعنی ازدواج پسرعمه دختردایی .طفلی دختره خیلی خوشگل بود 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من دوستم مددکار اجتماعی بود و یکی از فامیل هامون وکیل معروفه.  هر دو معتقد بودند علت اصلی فقط پوله. چون شما اگه بخوای طرف اعدام کنی باید پول قصاص به دولت بدی بنابراین افراد ترجیح ميدند یه پولی بگیرند و مثلا ببخشند. 

بزرگترین سوال اون موقع اینه 

الان زندگی یه آدم دستای من هست ، آیا اعدام کنن عزیزم زنده میشه ؟ یا خانواده دیگه داغدار میشه ؟ یه بچه دیگه یتیم میشه 

قتل داریم تا قتل 

پرونده هست تا پرونده 

طرف زده آدم کشته عین خیالش نیس ! 

اما یکی دیگه اشتباهی بوده ولی دیگه باعث قتل شده یا پشیمونه ....

می دونم سخته قلب آدم درد میاد اگه این اتفاق برای من بیوفته و قاتل پشیمون شده باشه یا بدونن تصادف بوده ولی نه اثبات کرد صد درصد روحم وقتی آروم میگیره که بخشیده بشه

دیدگاه آدم ها فرق میکنه و این کاملا طبیعی هستش

:)

استارتر چند سال پیش تاپیک مشابهی زده شد در خصوص گذشت و بخشش و ...

فقط برای اثبات اینکه دروغ میگن، به یکی از اونایی که میگفتن ببخشید و انتقام بده و اینا گفتم زر نزن

این زن جوری فوش بست به خودم و مرده زنده‌م که باورت نمیشه 😂

گفتم ببین زنک فقط خواستم بهت اثبات کنم فقط لب و دهنی، تو حرف یه آدم مجازی رو بی‌جواب نذاشتی که هیچ، ده تام روش گذاشتی و تحویلم دادی، باور کنم تو از خون میگذری؟!

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.