2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله موثره .ولی در هر وعده زیاد نخور من بواسیر گرفته بودم وزیادی گرمی شده بود .مقدار عسل وسیاهدونه نسبتش باید درست باشه یک به ۳ واینکه حتما طبعتو بشناسی وطبعت گرم نباشه چون اذیتت میکنه اگه طبعت سرده روغن سیاهدونه به شکمت بزنی هم برات عالیه

ی خانومی همینجا داخل سایت ب من گفت بعد کلی دارو و درمان و ناامیدی ب سیاهدانه و عسل پناه برده و هرشب خورده این ترکیبو و تاثیر داشته بعد چند ماه

منم دارم استفاده میکنم تا ببینیم خدا چی میخواد

سلام چندماهه اقدامی

حدود ۱۱ ماهی میشه جلوگیری ندارم عزیزم 

این ماه برای اولین بار سه روز پریودیم عقب افتاد با دردهای عجیب و غریب قبل پریود 

همیشه جلو می افتاد 

آجی من اول با توکل ب خدا  بعدش با خوردن قرص کوالی فول،،پرگناکر، ،،،عسل سیاهدونه خوردم باردارشد ...

مبارکههه

شما داخل یکی از تاپیک های من حضور داشتید و ختم سوره حمد برداشتید انگار😍😍😍😍واییییی چقدر حالم خوب شدددد

انشالله به سلامتی فرزندتونو در آغوش بگیرین

بله موثره .ولی در هر وعده زیاد نخور من بواسیر گرفته بودم وزیادی گرمی شده بود .مقدار عسل وسیاهدونه نس ...

من تصمیم دارم صبح و شب بخورم 

احساس میکنم معدم سرده سردی رحمم رو مطمئن نیستم 

ولی میخوام فقط تا روز تخمک گذاری بخورم که زیاد از حد نخورده باشم

ممنون از راهنمایی و محبتت عزیزم