2777
2789

بعععععععععله😊😉 چ بسیار گریه ها ک نکردم الان دیگه از تک و تا افتاده و شوهرشم فوت شده با جدیده سر به سر نمیذاره البته از برادرشوهر کوچیکم میترسه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مریض بود یکسال خونمون موند پرستاری ازش کردم تازه حامله بودم 

وقتی حالش خوب شد جای دستت درد نکن پشت سر من حرف میرفت میزد 

وبعد گفت میخواستی ازم مراقبت نکنی 

بعععععععععله😊😉 چ بسیار گریه ها ک نکردم الان دیگه از تک و تا افتاده و شوهرشم فوت شده با جدیده سر به ...

همون دیگه این جماعت باید بترسن تا دهنشونو ببندن وگرنه هرچی احترام بذاریم بدتر سوار میشن نمیدونم چرا 

نه،خیلی به حق الناس اعتقاد داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

از روز اول نه پدرشوهر داشتم نه مادرشوهر . خواهرشوهرام هم خوب بودن ولی یه جاری دارم که اندازه ی همشون میسوزونه . البته منم کم نمیارم آرایشگاه داره ولی برای هیچ مراسمی نرفتم پیشش . چشم دیدنم و نداره

برای از این پدرشوهر مادرشوهرای دیکتاتور بودن که حق حرف زدن بهم نمیدادن و یازده سال هرچی گفتن لال بودم و فقط غصه میخوردم پارسال به آتو از پدرشوهرم فهمیدم از ترس اینکه تو فامیل پخش نکنم الان از سایه منم میترسه مرتیکه .زبونشو کرد تو زمین