2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت یک شنبه بیاین تموم کنیم این زندگیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که انقدر هم رو دوست داشتید چی شد که به اینجا رسید نمیشه درستش کنید حالا با کمک مشاور و گذشت و ...

خیلی سعی کردم تلاش کردم انگار طلسمش کردن دیگه جونمون به لبمون رسیده اما خیلی شوکه شدم وقتی اینو گفت

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بخدا این رفته خونه مامانش داداشش بهش گفت من راحت شدم و زندگیم خوب شده شوهرت تحت تاثیر قرار گرفته یکشنبه با منطق خواستهاتو بگو اگه واقعا دوست داره جدا شین جدا شو از اونی که شرف نداره

به جای اینکه خودت دلت برای خودت بسوزه و با این فکر حس ضعیف بودن  و شکست‌خورده  بودن به خودت تلقین کنی بهتره سعی کنی قوی باشی و خوب فکر کنی ببین مشکلاتتون کجاست اگه جای کار داره که هیچی اما اگه آدم اشتباهی هست کلا جدا شو خودتو راحت کن مگه آدم چقدر زندست که بخواد فقط زجر بکشه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
با اینک میدونم چقدر سخته دل کندن از کسی ک عاشقشی.ولی بدون زمان حل میکنه و بعدا خوشحال میشی ک از زندگ ...

اخه ادم از این میسوزه که این همه ادعای دوست داشتن میکنن منو یکی تنها گذاشت که ۵سال به انتظارم نشست ۵سال ارزوی اینو داشت یبار باهاش حرف بزنم 

روزای اخر اصلا نمیتونستم بشناسمش کاملا یه ادم دیگه بود الانم که خودش رفته شبا میاد تو خوابم حتی تو خوابم راحتم نمیزاره😔

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

اختلافتون قابل حل نیس؟؟؟

مشاوره هم رفتیم اما دل نمیده به حل شدنش هی داره بدتر میکنه 

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
چقدر تلخ😔 امیدوارم نظر همسرت عوض بشه  باهاش صحبت کن نه التماس کنیا، فقط صحبت کن ایشالله که د ...

نه دیگه غرورم خیلی شکسته من دیگه تلاشی نمیکنم خودمو قلبمو تا عمر دارم فوش میدم💔

تلخه، غم‌انگیزه

ولی این آخرین تولد تلخم بگیر و خلاص شو

حیفه هر سال بخوای عذاب بکشی

دیالوگ معروف: یه پایان تلخ، بهتر از یه تلخی بی‌پایانه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بخدا این رفته خونه مامانش داداشش بهش گفت من راحت شدم و زندگیم خوب شده شوهرت تحت تاثیر قرار گرفته یکش ...

فقط منتظرم ببینم چی میخوان بگن و میدونم نمیخوان حق و حقوق منو کامل بدن

خیلی سعی کردم تلاش کردم انگار طلسمش کردن دیگه جونمون به لبمون رسیده اما خیلی شوکه شدم وقتی اینو گفت

ادما سر چیزای خیلی چرت سوتفاهم 

نداشتن درک متقابل ازهم دعواشون میشه .

مثلا رفتم اعتکاف .

سر اینکه چادر را از زیر پای بغلدستیم برداشتم واسه اینکه نماز بخونم بهش برخورد.یا بهش گفتم وسط راهی مردم اذیتت میکنند بیا جاهامون رادعوض کنیم بهش برخورد.

و خونه مادربزرگم سر اینکه روزه گرفتم و نماز چون اونجا شلوغ بود به مامان بزرگم برخورد....ولی درکم بالا بردم .چیزی حرفی نزدم .دعوا نکردم .ناراحتی نشون ندادم

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

به جای اینکه خودت دلت برای خودت بسوزه و با این فکر حس ضعیف بودن  و شکست‌خورده  بودن به خود ...

خیلی تلاش کردم من ۹۹ قدم رفتم جلو اون یک قدمم نیومد خسته شدم 

اخه ادم از این میسوزه که این همه ادعای دوست داشتن میکنن منو یکی تنها گذاشت که ۵سال به انتظارم نشست ۵ ...

دقیقا یادم میاد جوری واسش گریه میکردم چشام کبود میشد

خودش جوری گریه میکرد که یکی دوبار به مرز تشنج رفته بود

اما ته زندگیمون بن بست بود:(