2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت یک شنبه بیاین تموم کنیم این زندگیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 53 پست
منم در آستانه طلاقم دلمم عزاست ولی تمومش میکنم خسته شدم دیگه خیلی افسردگی گرفتم چقدر تلخ طلاق خیلییی ...

نداشتن درک از اون هم بدتره .زن و مرد به خاطره نداشتن شعور همش دعوا دارند.

کافیه نماز بخونی 

روزه بگیری دلت بخواهد فلان لباس نپوشی بهش بربخوره.مخصوصا وقتی عاشق هستند لوس شدنر

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

تلخه، غم‌انگیزه ولی این آخرین تولد تلخم بگیر و خلاص شو حیفه هر سال بخوای عذاب بکشی دیالوگ معروف: ...

خیلی سخته خدا خودش واسم اسون کنه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تلاش کردم من ۹۹ قدم رفتم جلو اون یک قدمم نیومد خسته شدم 

به خودت سخت نگیر بخصوص وقتی تلاشتو کردی.. سعی نکن گاهی چیزی رو به زور تغییر بدی چون در نهایت به ضرر خودت میشه .. اعتماد به نفستو ببر بالا و با غرور باهاش مواجه شو فک نکنه خبریه... امیدوارم هر چی به صلاحته برات همون بشه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
نه کامل بگیر حق و حقوقتو هر چی تو دلت هست بگو

مخوام وکیل بگیرم

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
به خودت سخت نگیر بخصوص وقتی تلاشتو کردی.. سعی نکن گاهی چیزی رو به زور تغییر بدی چون در نهایت به ضرر ...

مرسی عزیزم دعا کن واسم💔

خیلی سخته خدا خودش واسم اسون کنه

خدا هیچ‌وقت آدم رو به گرفتاری دچار نمیکنه که از پسش برنیاد

ان مع‌العسر یسرا

تهش خیره، بکن این دندون لق رو

صبور باش، تو خواستی، تلاش کردی، بعدا پیش وجدانت شرمنده نیستی چون نهایت تلاشت رو کردی

اون کمتر از یه سال بعد پشیمون میشه و کاری جز دق کردن از دستش برنمیاد

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خیلی سعی کردم تلاش کردم انگار طلسمش کردن دیگه جونمون به لبمون رسیده اما خیلی شوکه شدم وقتی اینو گفت

بزرگترا نظرشون چیه؟ چند سالتونه چند ساله ازدواج کردین؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خدا هیچ‌وقت آدم رو به گرفتاری دچار نمیکنه که از پسش برنیاد ان مع‌العسر یسرا تهش خیره، بکن این دندو ...

امیدوارم دق کنه هم خودش هم اون مامانش که زندگی منو سیاه کرد

بزرگترا نظرشون چیه؟ چند سالتونه چند ساله ازدواج کردین؟

مامان بابای من همش تلاش میکردن که درست شه حتی پول مشاوره هامو اونا میدادن

بعدامشب که گفت طلاق بابام بهش گفت نظر پدر مادرت چیه؟گفت هیچی اونا نظری ندارن سپردن به خودم میگن وقتی اذیتی جداشو راحت شو

منم گفتم راست میگه بابا اینا که تصمیمشونو گرفتن فقط دارن بما اطلاع میدن نظرماهم مثبته بگو داداشت یک شنبه بیاد

من ۲۴ اون۲۷

۴ساله ازدواج کردیم

مامان بابای من همش تلاش میکردن که درست شه حتی پول مشاوره هامو اونا میدادن بعدامشب که گفت طلاق بابام ...

دارین بچه بازی میکنید تعجب میکنم از خانواده هاتون که دل دادن به این بچه بازی شماها

دارین بچه بازی میکنید تعجب میکنم از خانواده هاتون که دل دادن به این بچه بازی شماها

خیلی بی احترامیای بدی شد مخصوص به خونواده من بابامم دیگه طاقتش سراومده

الان هنوزم همدیگه رو دوست دارید؟

اونو نمیدونم اما من خیلی دوس داشتم درست شه و باهم زندگی کنیم من هیچ مردی جز اون به چشمم نمیومد🥲😭

خیلی بی احترامیای بدی شد مخصوص به خونواده من بابامم دیگه طاقتش سراومده

دلیل اصلی که دیگه نمیخواین ادامه بدین چیه؟؟