2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت یک شنبه بیاین تموم کنیم این زندگیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 53 پست
دلیل اصلی که دیگه نمیخواین ادامه بدین چیه؟؟

برای عروسیمون بابام ماشین گرفت برامون ماشینو فروخت رفت زمین خرید زد بنام مامانش طلاهامو گرفت ماشین ثبت نام کنه گفت پس میدم وقتی گرفت گفت مال خودمه مال تونبوده طلاها

پول و خرجی که اصصصلا نمیده

وقتی میرم بیرون چند بار مچشو گرفتم تعقیبم میکنه که ببینه دوس پسردارم یا نه

و خیلی مشکلات دیگه.....

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
اونو نمیدونم اما من خیلی دوس داشتم درست شه و باهم زندگی کنیم من هیچ مردی جز اون به چشمم نمیومد🥲😭

چطور نمیدونی اون هنوزم دوست داره یا نه؟ ۴سال با یکی زندگی کردی تشخیص نمیدی چی تو دلشه؟

خب بنظرم رفتین‌اونجا حرف بزنید بابات جلوی جمع از هر دو تون این سوال و بپرسه، اول از شوهرت بورسه اگه گفت اره بگید خب ببینید چطوری میشه زندگی رو‌حفظ کرد‌( همه روج ها همه همشون تو زندگیاشون روزای بد داشتن روزایی که به مو رسیده ختی خوشبخت ترینشون، اگه دوست داشتن وجود داشته باشه، اگه بحث خیانت و خلاف در میون نباشه، طاقت بیارن دنبال راه حلش باشن اون دوران میگذره و سالهای بعد اصلا یادشون میره چطور میخواستن از هم جدا شن وقتی اینقدر همو دوست دارن، اما اگه بخواد با بچه بازی و لجبازی تمومش کنن تموم میشه برای همیشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عروسیمون بابام ماشین گرفت برامون ماشینو فروخت رفت زمین خرید زد بنام مامانش طلاهامو گرفت ماشین ث ...

بابات اشتباه کرد ماشین و به نام اون زد

ببین بعد از خیانت و اعتیاد سومین عامل جدایی بحث های مالی هست

باید اینا رو حل کنید اگه همو دوست دارین

بابات اشتباه کرد ماشین و به نام اون زد ببین بعد از خیانت و اعتیاد سومین عامل جدایی بحث های مالی هست ...

خب حل ک طرفه که نمیشه

اون فقط داره میتازونع و هی منو سرخورده میکنه و اصلا قبول نمیکنه که اینا حق منه وقتی نمیخواد حل کنه نمیتونم به پاش بیوفتم و جوونیمو تباه کنم:)

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
خب حل ک طرفه که نمیشه اون فقط داره میتازونع و هی منو سرخورده میکنه و اصلا قبول نمیکنه که اینا حق من ...

منم همینو‌گفتم که ایا دوست داره؟ اگه داره باید دو طرف تلاش کنید اگرم نداره که تکلیف معلومه

توضیحش برای اینکه ماشین و فروخت برای مادرش زمین خرید چی بود؟

منم همینو‌گفتم که ایا دوست داره؟ اگه داره باید دو طرف تلاش کنید اگرم نداره که تکلیف معلومه توضیحش ب ...

قرار بود خونه بخره نصفشو بزنه بنام من

من رفتم سفر برگشتم گفتم خونه چیشد

گفت هیچی دیگ خونه نخریدم

گفتم پس چی خریدی ده روز گذشته بود هیچی بمن نگفته بود گفت زمین خریدم

گفتم بنام کی زدی مگ قرار نبود هرچی خریدی نصفش بنام من شه گفت زدم بنام مامانم

دیگ هیچ توجیهیم نیورد اخرش گفت دلم خواسته

قرار بود خونه بخره نصفشو بزنه بنام من من رفتم سفر برگشتم گفتم خونه چیشد گفت هیچی دیگ خونه نخریدم ...

چه مرد‌حرص در بیاری

حق داری

موندم چیشو هنوز دوست داری!

چه مرد‌حرص در بیاری حق داری موندم چیشو هنوز دوست داری!

دلم خیلی خونه از صدتاش دوسه تاشو بهت گفتم بقیشو بگم همینجا فوش بارونش میکنی امیدوارم سریع تر از زندگیم بره و دوران نقاهتشم سریعتر تموم شه و تااخرعمرم نبینمش دیگ

دلم خیلی خونه از صدتاش دوسه تاشو بهت گفتم بقیشو بگم همینجا فوش بارونش میکنی امیدوارم سریع تر از زندگ ...

ببین مردی که به زنش بگه برو و دنبال درست کردن زندگیش نباشه بهتره بذاری بره