2777
2789

میشه بهم بگیدچکارکردید من سرپسر اولم دوسال ونیم شیردادم داغون شدم همش چسبیده بود ب می می الان اگه کسی هست ک شیرخشک وشیرخودشو میده راهنماییم کنه برای بچه دومم راحت باشم دوتاشو بدم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالت متوجه نشدم.. اما ما تو بیمارستان از ده سی‌سی به نی نی دادیم بعد تعداد و حجم بیشتر اما کنارش سی ...

دقیقا دوسدارم مثلا اگه زاییدم هم شیرخودم بدم هم شیرخشک ک راحت باشم ولی نمیدونم چکارکنم 

کلا شیرخشک چون آهن بیشتر داره و مواد معدنی بنظرم خیلی برای رشد نی نی خوبه. 

جسارتن مثلا شیرخشک  بهترین وبدترین مارکش چیه و اول کارتونوزادی چ نمونه بگیرم بنظرتون

دقیقا دوسدارم مثلا اگه زاییدم هم شیرخودم بدم هم شیرخشک ک راحت باشم ولی نمیدونم چکارکنم 

اول ک اومدی تو بخش حال نداری ک شیر بدی. به همراهت بگو ده تا درست کنه بهش بده اما حتما شیشه نوزادی باشه که سرشیشه اش خیلی ریز ازش شیر میاد. بعد شیرخشک میتونی سینه بدی ک فقط ارتباط بگیره باهات. 

جسارتن مثلا شیرخشک  بهترین وبدترین مارکش چیه و اول کارتونوزادی چ نمونه بگیرم بنظرتون

بدترین مارک که نداره.. اینها همش به ساختن و نساختن به بچه داره.. بعضی ها معده ها یا روده شون حساس دکتر بهشون چیز خاصی نسخه میکنه. اما عموما نان یا ببلاک میدن. برای بیمارستان حتما ی فلاسک کوچولو بزار تو ساک وسایل چون بهت آب‌جوش نمیدن. 

بدترین مارک که نداره.. اینها همش به ساختن و نساختن به بچه داره.. بعضی ها معده ها یا روده شون حساس دک ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم والله کوتازایمان هنوز ۱۴ هفتم😄