2777
2789
عنوان

به هم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 40 پست
احساس خاستگاری از طرف شما کردم انگار شما از اونا خاستگاری میکین اونجوری رفتار میکنن ناز میکنن

اگه بدونی چقدر واسطه فرستادن تا خانوادم راضی شدن ولی همین که خانواده من راضی شدن اونا چهره واقعیشونو نشون دادن

شما میخوای بری شهر اونا زندگی کنی؟ اگه اینجوری رد کن بره. چون مادرشوهرت نمی تونی از زندگیت حذف کنی&n ...

نه خود آقا پسر از همون اول گفت میخواد بیاد شهر ما زندگی کنه. محل کارش بین شهر ما و شهر خودشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش همین پیشنهادو داد

خوب بگو بیاد از خانوادش دور باشه براشم شرط بذار مکتوب.........البته اگه مطمئنی پسر خوبیه ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خواهرم و زنداداشم ۸۰۰ تا سکه زدن 😐

عزیزم خواهر منم هفتصد سکه هست اما هفتصد سکه سال 84. اونموقع خیلی نبوده و اینکه خواهر من هیچکس تو زندکی یک سکه هم بهش نداده. اگر مشکل مهریه هست بنظرم کمترش کن ولی اگر مشکل دخالت مادر اون اقا و مسایل دیگه هست بهتر که بهم زدی. ان شاءالله که هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم‌

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

عزیزم خواهر منم هفتصد سکه هست اما هفتصد سکه سال 84. اونموقع خیلی نبوده و اینکه خواهر من هیچکس تو زند ...

منم خواهرم سال ۸۵ ازدواج کرد اما زنداداشام یکیشون سال ۹۰ یکیشکن هم سال ۹۷ ازدواج کردن ولی کلا خانوادم فرقی نمیذارن و واسه عروسها هم به اندازه خواهرم سکه زدن که کدورتی پیش نیاد

منم خواهرم سال ۸۵ ازدواج کرد اما زنداداشام یکیشون سال ۹۰ یکیشکن هم سال ۹۷ ازدواج کردن ولی کلا خانواد ...

باشه عزیزم بگو هشتصد سکه بزنن. من واقعیت این تفکر را قبول ندارم ازدواج معامله نیست و مهریه قیمت ادما نیست. مهریه متناسب با دارایی پسر و شان دختر هست. خدا به داد پسرا برسه. من خودم یک دختر مستقل شاغل از لحاظ مالی خدا را شکر همه چی دارم نهایت بخام مهریه در نظر بگیرم سه دونگ منزل همسر اینده مدنظرمه همونم بخاطر عرف هست وگرنه اعتقادی به مهریه ندارم چون واقعا ضامن خوشبختی نیست. مرد اگر بد باشه هزار سکه هم مهریه باشه ادم حاضره ی چیزی بده فرار کنه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹