2777
2789
عنوان

ماکارونی با مرغ

544 بازدید | 26 پست

میشه طرز تهیه شو یادم بدین ؟ 

یعنی با سویا تفت بدم ؟ 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بدون سویا درست میکنیم

با سویا خوش مزه نیست

اگه مرغت کمه ریش ریشش کن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

نه دیگه مرغ بزنی دیگه سویا نداره

با سویا خوشمزه تر نمیشه؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
ما بدون سویا درست میکنیم با سویا خوش مزه نیست اگه مرغت کمه ریش ریشش کن

خب همون سینه مرغ ریش ریش شده باید تفت بخوره یا نه؟

بنظرم فقط با سویا درست کن مرغ نریز 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من سینه مرغ رو ریز ریز میکنم با پیاز تفت میدم. سبزیجات هم فلفل دلمه ای و کدو سبز 

کدو سبزم استفاده میشه؟😀

چطوری ؟

بنظرم فقط با سویا درست کن مرغ نریز 

امتحان کردین شما؟

یه ظرفی یا شیر جوشی چیزی اول بیار ، توش آب بریز بعدش سویا رو داخلش بریز بعدش به سویا ادویه( فلفل سیاه زرد چوبه پاپریکا، دارچین ادویه اسپاگتی اضافه کن و نمک)

بزار خوب آب به خوردش بره اصلا آبش رو نریز 

فلفلو پیازم که از قبل آماده کردیو تفت بده بعدش یه قاشق پر رب گوجه بعدش که درستش کردی سویایی که درست کردی رو اضافه کن. خیلیم خوش مزس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خب همون سینه مرغ ریش ریش شده باید تفت بخوره یا نه؟

اول با پیاز و فلفل دلمه یا هر چی که میزنی تفتش بده

بعد بزن به مواد ماکارونیت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐