الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه با سویا درست میکنم خوش مزه تر میشه حتما امتحان کن
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
بدون مرغ و سویا که بهتره در صورتی که گوشت چرخ کرده نباشه به نظرم پیاز سرخ کنی و فلفل دلمه ای ریز تفت بدی با رب و اینا مواد درست کنی بهتر از مرغ هست اونجوری آدم متوجه نمیشه مرغ میخوره یا ماکارانی، ،،،،،،
پیاز رو حسابی تفت میدم ادویه و نم و فلفل و زردچوبه میزنم مرغ ها رو اضافه میکنم حسابی که پخت رب رو اضافه میکنم تفت که خورد آب اضافه میکنم و سیب زمینی نگینی سرخ شده هم اضافه میکنم و ی کم جعفری خرد شده و لا به لای ماکارونی و دم میزارم
خانما ته دیگ به جز سیب زمینی میشه چیز دیگه ای هم گذاشت؟
آره
خوده ماکارونی یا نون لواش
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
فقط اگه میخوای ته دیگ ماکارونی داشته باشه اول بزار قابلمت داغ بشه(روغنم داخلش باشه) بعدش یا احتیاط نصف لیوان آب بریز البته قبلش قابلمت رو از رو گار درآورده باشی ، بعدش ماکارونی رو بریز داخل قابلمه