2777
2789
عنوان

ماکارونی با مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردین شما؟

همیشه با سویا درست میکنم خوش مزه تر میشه حتما امتحان کن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بدون مرغ و سویا که بهتره در صورتی که گوشت چرخ کرده نباشه به نظرم پیاز سرخ کنی و فلفل دلمه ای ریز تفت بدی با رب و اینا مواد درست کنی بهتر از مرغ هست اونجوری آدم متوجه نمیشه مرغ میخوره یا ماکارانی، ،،،،،،

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

من سینه مرغ رو نگینی میکنم 

پیاز رو حسابی تفت میدم ادویه و نم‌ و فلفل و زردچوبه میزنم مرغ ها رو اضافه میکنم حسابی که پخت رب رو اضافه میکنم تفت که خورد آب اضافه میکنم و سیب زمینی نگینی سرخ شده هم اضافه میکنم و ی کم جعفری خرد شده  و لا به لای ماکارونی و دم میزارم 

مکعبی کوچولو خورد میکنم بعد از اینکه مرغ رو تفت دادم اونم تفت میدم خیلی مزه شو دوست دارم

منم هنوز امتحان نکردم ولی حتما خوشمزه میشه😋

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

خانما ته دیگ به جز سیب زمینی میشه چیز دیگه ای هم گذاشت؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

@خوشبخت_سابق  

@امیدوارشاداب۱  

@یگانه_مادر  

@marimahdi  

@mariarose  

خانما ته دیگ به جز سیب زمینی میشه چیز دیگه ای هم گذاشت؟

آره

خوده ماکارونی یا نون لواش

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

فقط اگه میخوای ته دیگ ماکارونی داشته باشه اول بزار قابلمت داغ بشه(روغنم داخلش باشه) بعدش یا احتیاط نصف لیوان آب بریز البته قبلش قابلمت رو از رو گار درآورده باشی ، بعدش ماکارونی رو بریز داخل قابلمه