2777
2789
عنوان

بوسیدن برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 10149 بازدید | 170 پست

معنی دین برای من و خانوادم اینه:

دین یعنی عقل خودم پیرو عقل خودمم 

حالا میخواید هر چی اسمشو بزارید 

توهین هم نکنید لطفا

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی تو  گونه کجاش بدتره  شما فکرت خرابه  طرف ک نرفته لبشو ببوسه

عزيزم كلمه ك لياقت خودته رو ب كسي تحميل نكن بفهم چي ميگم نپر وسط 

دختره دار ميگ سر نبوسع گونه ببوسه طر ك خس پدرانه ميده نبوسه گونه ببوسه 

خودم ادمي ام  ب محرم نامحرم اعتقادي ندارم، اون كلمه هم لياقت خودتو داره ك از دهنت در اومد  

کاربری واگذار شد
آفرین

بخدا یه طور لج کرده بود که به داییای شوهرم واونیکه برادر شوهرام پرکرده بود که اونام میخواستن باهام دست بدن بخدا به من میگه تا وقتی شوهرت زنداست من به تو محرمم تااین حد چندش ومنفور نگاهشم هیز حالم بهم میخوره ازش

هرکس ی طوره من اگ برادرشوهرم سرمو ببوسه میدونم از احترام و لطفا چون هم خودش هم برادرش و خانوادشون رو میشناسم ولی اسی ک خوشش نمیاد حتما میدونه با کیا وصلت کرده دیگ پس باید حواستو جمع کنی زیاد جلوش حرف نزن و راحت نباش ک اذیتت کنه! شوهرتم باید حواسش بهت باشه دیگ اگ اوضاع اینقدر خیطه! 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
معنی دین برای من و خانوادم اینه: دین یعنی عقل خودم پیرو عقل خودمم  حالا میخواید هر چی اسمشو ب ...

و درست ترین نظرم همینه 

اصلا مگه ما باید کتابارو ورق بزنیم ببینیم کی محرمه کی نامحرم 

در لحظه هرکسی که بهت حس امنیت و پاکی میده میتونه محرمت باشه 

وگرنه دین کلی حرف دیگم زده که همینا به یکیش عمل نمیکنن فقط توی همین مورد محرم نامحرم همه حفظ شدن دینو

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
وا بوسیدن روی سر بهتره ک تا گونه طرف عملا صورتشو اورده تو صورت طرف واسه بوسیدن گونه ولی بوسیدن سر یا ...

😂ريپ زده بهم ميگ خراب 😐😂 

واقعا حتي پدرهاشونم فك كنم اينا رو نبوسدن بفهمن ك بوسيدن سر حس پدرانه داره 

من بابام خواهراشو هم از سر ميبوسه 

کاربری واگذار شد
معنی دین برای من و خانوادم اینه: دین یعنی عقل خودم پیرو عقل خودمم  حالا میخواید هر چی اسمشو ب ...

موافقم 

اسلام دین مقدسیه 

و از بچگی به اجبار جغرافیا و محل تولدمون همه مسلمون بودیم

ولی بنظرم این دین وچار تحریف شده و خیلیا ازش سواستفاده میکنن 

و پیروی از عقل بهترین دینه

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
من مشکلی ندارم چون باهم از این شوخیا میکنیم

اسی سعی کنید باهم این شوخیا رو هم نکنید. میرم زن دوم میگیرم. مهرمو میزارم اجرا و خیلی حرفای بدتر اونم توی زندگی مشترک کلی میگم اینو نه فقط به شما.. این حرفا ادم رو جذب میکنه وقتی زندگی مشترک تشکیل میدی و تعهد داری حتی شوخیشم زشت و زننده‌ای یه روانشناس میگفت هیچوقت بعداز ازدواج شوخی هایی در این باب نکنید چون فکر و احساسات ادم درگیرش میشه هرچقدم شما عاشق باشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
واااا اصرار اون واسه چی بوده دیگه    

نمیدونم والا من نسبتا مذهبیم ولی اینا نه مثلا من مقنعه بخوام سرکنم شوهرم نمیزاره مادرشم خیلی به حرف پسرشه وطرف اونو میگرفت‌‌ 

عزيزم كلمه ك لياقت خودته رو ب كسي تحميل نكن بفهم چي ميگم نپر وسط  دختره دار ميگ سر نبوسع ...

واقعا ک برات متاسفم 

تویی ک عصبی چرا میای 

اینجا  ناراحتیاتو سر ما خالی میکنه 

اسی خودش ازین کارش ناراحت بوده حتی سر 

چ فرقی میکنه گونه باشه  تویی ک میگه بدتره دلیلش چیه ک بدتره جوری داری میگی انگار طرف اومده لب بوسیده