2777
2789

چون یکی مشکل داره دیگه باهرادم مشکل داری از راه رسید باید ازدواج کنه بچه ها من به کسی توهین نمیکنم ولی یه تاپیک زدم اگر یکی سنش از من بیشتر بود و موقعیتش خوب بود مشکلی نیست چون الان تنهام ازدواج میکنم بعد یکی پیام داده من برادرم بیکاره چهل سالشه و ... میخوای باهاش ازدواج کنی ؟ اخه نامرد دختر خودتم باشه میدی به کسیکه بیکاره و بیست سال ازش بزرگتره 

آخی واقعا چقد نامرد

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کسی بدبخت نیست فقط نمیدونه چطور خودشو از 

این منجلابی که توش گیر کرده نجات بده. 

حق هیچ کس نیست

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

ازدواج فقط یه راه فراره وگرنه حلال مشکلاتتون نیس ....درعوض یه مشکل میشه ۳مشکل ...خانواده خودت ک بودن ، خودشوهرت و خانوادش هم بهش اضافه میشن بعدهم ک بچه بیاد که واویلاااااااااا.......

یادت باش عزیزم یه عقل هوشیار از مشکلاتش فرار نمیکنه ...میمونه و میجنگه و تسلیم نمیشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بنظرم کسی بدبخت نیست فقط نمیدونه چطور خودشو از  این منجلابی که توش گیر کرده نجات بده.  ح ...

عزیزم امیدوارم مشکلات هیچوقت تاجایی تمام زندگیتو نگیره که حالمو درک کنی ولی یجایی هست واقعا کازی از دستت برنمیاد و کم میاری مخصوصا وقتی از خودی بخوری

ازدواج فقط یه راه فراره وگرنه حلال مشکلاتتون نیس ....درعوض یه مشکل میشه ۳مشکل ...خانواده خودت ک بودن ...

عزیزم این حرفا به نوشته قشنگه از بیرون گود راحت میشه گفت لنگش کن منم میتونم بنویسم ولی اولا من به ازدواج فقط به چشم راه فرار نگاه نمیکنم بلکه هرکسی دوست داره تشکیل خانواده بده خیلیا هشتن که به عشق شوهر ففط ازدواج میکنن و از نظر ما اونا  هیچ مشکلی ندارن ! من اینقدر سختی تو زندگیم دیدم که مشکلات زندگی متاهلی پیششون هیچه ب

آخی واقعا چقد نامرد

واقعا خیلیی ... دلم شکست ! من منظورم از سن بالا کسی بود حداقل دستش به دهنش برسه ادم محترم و خوبی باشه و ... خب مگه خلم میرم با یه جوون بیکار ازدواج میکنم 

عزیزم امیدوارم مشکلات هیچوقت تاجایی تمام زندگیتو نگیره که حالمو درک کنی ولی یجایی هست واقعا کا ...

میدونم شما چی میگی ولی اگرم کسی بدبخت باشه ترجیح میدم بهش نگم اره تو بدبختی چون منفی بودن دو چندان میشه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اخه باید انصافم داشت دیگه من بخوام با بیکار ازدواج کنم میرم با جوون بعدشم من نوشته بودم خودم ش ...

ببین عزیزم اون پسر زن بگیر نیست خواهرش یه چرتی گفته طرف چهل سالشه یه مشکلی داره تا این سن بیکار و بی زن مونده

واقعا خیلیی ... دلم شکست ! من منظورم از سن بالا کسی بود حداقل دستش به دهنش برسه ادم محترم و خو ...

از چاله در بیای و بیوفتی تو چاه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬