2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر میکنن کسی که بدبخته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 29 پست
 عزیزم این حرفا به نوشته قشنگه از بیرون گود راحت میشه گفت لنگش کن منم میتونم بنویسم ولی اولا من ...

میدونم همه ادمها دوس دارن و ذات ماادمها مستقل شدن و. داشتن همسرو فرزند را زیبا میبینه ...منم خونه پدرم بدجور درعذاب بودم درواقع ازدواج کردم که اوضاع بهتربشه ، اگه بگم نشد دروغ گفتم ولی هزاران مشکل دیگه سرراهم سبزشد🥺 فقط صرفا خواستم تجربم رابهت بگم که شماهم خدایی نکرده بااین دید که متاهل شدن خودخودبهشته ازدواج نکنی .چون بعدش افسردگی میگیری ...اگه عجله کنی و با چشم بسته پیش بری قطعا از چاله به چاه میوفتی ...🥺

ان شاالله خوشبخت و موفق و عاقبت بخیربشی 🌹❤️

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم همه ادمها دوس دارن و ذات ماادمها مستقل شدن و. داشتن همسرو فرزند را زیبا میبینه ...منم خونه پد ...

کی گفت من فکر کردم متاهلی بهشته ؟ نوشتم که الان مشکل دارم باید حداقل یه خانواده داشته باشم و سایه مردی بالا سرم باشه ولی ممنونم از نگرانیت عزیزم 

نه واقعا صرفا اینطور نیست چرا اینقدر فاز منفی میدید الان همه متاهلای اطراف شما بدبختن ؟ 

دادا میخوای زن یکی شی که هم بیست سال ازت بزرگتره هم بیکاره 

من متاهل خوشبخت و خوشحال زیاد دیدم ولی با یه ازدواج مناسب نه همچین ازدواجی 

من میدونم که شرایطت خیلی بده ولی یه ازدواج غلط همه چیو فقط سخت تر میکنه 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
دادا میخوای زن یکی شی که هم بیست سال ازت بزرگتره هم بیکاره  من متاهل خوشبخت و خوشحال زیاد دیدم ...

چی میگی خانم اصلا متن پیام منو متوجه شدی ؟ تحصیلاتتون چیه !!؟؟ من خودم از این موضوع ناراحت شدم باز تو اومدی میگی میخوای ازدواج کنی ؟ خداییش بیچاره معلماتون یه جمله ساده رو نمیتونین حلاجی کنید 

چی میگی خانم اصلا متن پیام منو متوجه شدی ؟ تحصیلاتتون چیه !!؟؟ من خودم از این موضوع ناراحت شدم ...

فک کنم سو تفاهم باشه

گفتم واقعا اون خانوم نامرده 

گفتی واقعا دلم شکست و میخواستم کسی باشه که حداقل دستش به دهنش برسه 

منم گفتم از چاله در اومدن و افتادن تو چاله است

منظورم ازدواج با اون آقا بود 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
فک کنم سو تفاهم باشه گفتم واقعا اون خانوم نامرده  گفتی واقعا دلم شکست و میخواستم کسی باشه که ...

بعدم نوشتی انرژی منفی نده و همه ی ازدواجا بد نیست 

منم نوشتم اره ازدواج خوب خوبه نه ازدواج با همچین ادمی

اخه ت چرا میای ت این سایت این چیزارو میگی؟ 

بگو ۴۰ سالرو بزار برا خودت تویی ک شوگر ددی دوس داری نمیخواد تن لشتو ب کسی پیشنهاد بدی 

دقیقا این مرد چی داره؟ ببخشیدا فقط ی عضد مردونه از ازدواج رو محیا کنه! نمیزارن سر صبی ارامش داشته باشم خودم معده دردم اندازه کافی هست 

توم بابت مشکلاتت نیاز نیست حتما ازدواج کنی

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بدبخت شیطونه

کسی که باهاش ازدواج میکنی،

کسیه که باهاش دعوات میشه! 

ماشینی که میخری ماشینی هست،

که باید تعمیرش کنی! 

شغلی که خیلی دوسش داری، 

شغلیه که باید استرسش رو تحمل کنی! 

هر چیزی و هر کسی که بهت حال خوبی میده، 

لازمه نقص‌هاشو هم بپذیری! 

اون میشه دوست داشتن(:

والا راستشو بخوای سراغ دارم اما جرات معرفی ندارم پشت دستمو داع گذاشتم 

چرا مگه مشکلی داشته خدای نکرده طرف ؟ یا مثل این خانومه که معرفی کرد بیکارو سن بالاست 🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه ت چرا میای ت این سایت این چیزارو میگی؟  بگو ۴۰ سالرو بزار برا خودت تویی ک شوگر ددی دوس دار ...

والا شوگر ددی به کسی میگن که پولداره پول خرج میکنه نه ادم بیکار واقعا خیلی نامردن بجای اینکه برادرشونو نصیحت کنن یا کمکش کنن تو شغلش میخوان هرچور شده بندازن به یکی یه دختریو بدبخت کنن

والا شوگر ددی به کسی میگن که پولداره پول خرج میکنه نه ادم بیکار واقعا خیلی نامردن بجای اینکه ب ...

خاک بر سرشون بکنن 

هار شدن مردم هار

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
 چرا مگه مشکلی داشته خدای نکرده طرف ؟ یا مثل این خانومه که معرفی کرد بیکارو سن بالاست 🤦‍♀️🤦‍♀ ...

والا تاجایی که من میدونم نه بیکاره نه سن بالا 

ولی یه بار دوتا همکار رو بهم معرفی کردم صدبار هم گفتم من فقط معرفی کردم چون طاهرا بهم میاین  بقیش با خودتون از تحقیق گرفته تا بررسی تفاهم ووو 

خلاصه سرتو بدرد نیارم  سرمهریه به مشکل خوردن  دایی و عموشون باهم دعوا کردن یعنی افتضاحی تومحل کار بالااومد که نمیدونی دیگه فهمیدم اینکار خطرناکه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

والا تاجایی که من میدونم نه بیکاره نه سن بالا  ولی یه بار دوتا همکار رو بهم معرفی کردم صدبار ه ...

وای یعنی چی خب اونا فرهنگ معرفی ندارن خود من یکی از همکارای پدرم یکیو بهم معرفی کرد طرف الکلی و ببخشید دختر باز دراومد ولی چون ظاهرشو خوب گرفته بود کسی متوجه نمیشد من حتی ابروی این پسرو جلوی معرف نبردم و بهش گفتم خدا خیرتون بده که خواستین کار خیر کنید