2777
2789

سلام دوستان جان 

وقتتون ب خیر و خوشی آن شاءالله

لطفا در این تاپیک نام غذا و طرز تهیه فقط پست بشه تا برای همه دوستان مفید باشه مگر اینکه از کسی که دستور غذا رو فرستاده سوالی داشته باشید .

وقتی دنبال دستور غذا هستم اکثرا شامل کتکلت ها و انواع غذاهای فست فودی که نیاز ب پنیرها و خامه ها و ... میشه  مواجه میشم .

اینجا از همه شهر و اقوامی هستیم . با معرفی غذای محلی خودتون ، یا غذاهایی ک از نظرتون سالم و رژیمی هست رو با دستور پخت کامل بفرستید تا همگی استفاده کنیم .

واسه شروع خودم ی غذای محلی معرفی میکنم ب نام ( دُنگو )

مواد اولیه : نخود ، لوبیا ، گندم ، باقاله

بعد ازخیساندن گندم و حبوبات و نفخ گیری ، گندم رو میریزیم. تو قابلمه تا حسابی بپزه بعد نخود و لوبیا و باقاله رو ک از قبل نفخ گرفتیم و جدا پختم رو اضاف میکنیم .

تا حدی که به قوام برسه و لعاب خوبی داشته باشه آمادست نوش جان

ادویه : نمک و فلفل سیاه

موقع سرو میتونید آبلیمو هم بریزید خوشمزه تر میشه 

ی غذای محلی مفید و مقوی بدون روغن

فصل زمستان برای طبخ این غذا عالیههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.