2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش مغازه داشت بازاری بود چند دهنه مغازه داشت ولی سنش خیلی بوددددد من اون موقع ۱۸ بودم اون  ۳۶ بود 

فکر میکردن مثلا من ۲۵ سالمه که مامانش اومده بود یکیش دیگه بود ۳۱ بود اون بساز بفروش بود خیلی مذهبی من اون موقع ۱۷ بودم 

یکیش این اوایل بود حسابدار بود تو شرکتی اون یکی تو کار کانال کشی کولر بو د کارگاه داشت ولی دختر باز بود جواب رد دادم

بقیشون یکیش شرکت ایران‌خودرو بود یکیش تو سایپا بود یکیشم که بوتیک داشت

Don't half ass it💯
یکیشون دکتره و یکی دیگشون مهندسه اون یکی استاده 

یکیشون تو کار الماس یکیشون تو کار فرش

یکیشون از راه دور فردا قراره برسه💃

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
خود خواستگار چی بوده هنوز نیومده

اع وا مامان جون کاربریت برگشته 🤦‍♀️🤦‍♀️ خدا وکیل دلم برات تنگ شده بود

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^