2777
2789
 ...

سلام

۲ تا نکته ی خیلی مهم در مورد گزارش الکی زدن که شاید خیلی ها ندونن:

1️⃣ اگر استارتری درخواست گزارش کرد این گزارش زدن الکی می تونه باعث تعلیق کاربری هم شما و هم آن استارتر بشه❗️

2️⃣ اگر تاپیکی الکی گزارش بشه حتی به درخواست استارتر باعث میشه هم تاپیک های شما و هم تاپیک های استارتر که تا الان حذف کردین به طور خودکار بعد تعلیق هر ۲ نفر شما فعال بشن و برگردن❗️❗️❗️

تاپیک های نی نی یار در مورد گزارش الکی زدن:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7943910/کاربرانی-که-الکی-گزارش-میزنن-توجه-کنن
🍒🍒🍒
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6805991/کاربران-محترم-سایت-تشریف-بیارین
🍊🍊🍊
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7124623/کاربران-محترم-سایت-تشریف-بیارین-خیلی-خیلی-مهمه?page=1🟢🟢🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه مبارکه  پس چرا امضاتو عوض نکردی  من هیچ علامت خاصی ندارم  نه تهوع نه هیچی&nb ...

ممنون گلم

دقیقا روزی ک فهمیدم باردارم این امضا رو گذاشتم😅

خوشبحالت تهوع نداری

اگر نی نی اوله من حدس میزنم پسر باشه مال شما

من تهوعم هنوز خوب نشده از پنج هفته دارمش

ترشحم ول کن نیس😅

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8911307/قسمتون-میدم-به-یگانکی-خدا-نفری-یه-صلوات-بفرستید-پس ...

گزارش زدم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
ممنون گلم دقیقا روزی ک فهمیدم باردارم این امضا رو گذاشتم😅 خوشبحالت تهوع نداری اگر نی نی اوله من ...

من سر دخترمم هیچ علامتی نداشتم 

انشاءالله بچه تون صحیح و سالم به دنیا بیاد و به سلامت بغلش کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای واقعا نمیدونستم ببخشید از ترس شناسایی شدند بود😔

الان شیفت niniyar_2 هست.

با دقت گزارش ها رو چک می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان شیفت niniyar_2 هست. با دقت گزارش ها رو چک می کنن.

وای چیکار کنم ؟ 😭بخدا نمیدونستم فامیلمون اومده سایت از مریضی بچم منو میشناسه ترسیدم تاپیکامو همه رو بخونه به فنا برم خواستم اون تاپیکای که مریضی بچمو توش عنوان کردم پاک شه😔

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
وای چیکار کنم ؟ 😭بخدا نمیدونستم فامیلمون اومده سایت از مریضی بچم منو میشناسه ترسیدم تاپیکامو ه ...

اشکالی نداره.

طوری نمیشه.

اشکالی نداره. طوری نمیشه.

یدونه دیگه هم تاپیک مریضی بچمه اونو چطوری تا قبل از شنبه میتونم حذف کنم؟ بخدا تا حالا اصلا برام مهم نبود الان ترسیدم تاپیکام به گوش شوهرم برسه😭چون فامیلمون عضو شده

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
یدونه دیگه هم تاپیک مریضی بچمه اونو چطوری تا قبل از شنبه میتونم حذف کنم؟ بخدا تا حالا اصلا برام مهم ...

الان توی خصوصی با niniyar_2 حرف بزنین ببینین حذف می کنن براتون یا نه

یه دنیا ممنون بابت راهنماییت خیر ببینی🌸

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋