2777
2789

عزیزم انقد خودتو درگیر طلاقت نکن  انقد ادما طلاق میگیرن ککشونم نمیگه اینجا که دوتا پینتو دیدم معلوم نیست چقد حالا با خودت کلنجار رفتی بیخیال این موردم ول کن به نظرم چون خانوادش راضی شدن توهم دعوا میکوبن توسرت

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ عقدم کردن بعد عقد اتفاق هایی افتاد که نمیتونستن دیگه برای طلاق مقاومت کنن

اوه کم سن بودی بنظرم اگه خانواده پسره مخالفن و نمیتونه راضیشون کنه زودتر قطع رابطه کن تا بیشتر وابسته نشدی

ولی اگر برای برادر خودم همچین موردی باشه و از باقی جهات دختر سالم و خوبی باشه ایرادی نمی بینم

چراعزیزم از چه نظر؟

قشنگ معلومه داره میپیچونت 

یعنی چی که دلیلت جزئی بوده😑

منظورش اینه حتی با وجود اینکه طرفو نمیخواستی نباید طلاق میگرفتی 

خب حالا تو که جدا شی چه دلیلت جزئی بوده چه نبوده 

قراره تا کی بگه دلیلت جزیی بوده؟؟؟ 

عزیزم انقد خودتو درگیر طلاقت نکن  انقد ادما طلاق میگیرن ککشونم نمیگه اینجا که دوتا پینتو دیدم م ...

اره چون واقعا این آقا بهم میگه دلیل طلاقت جزئی بوده و من هیچوقت نمیتونم توجیهش کنم

ببنیند اول باید داماد قبولش داشته باشه

بعد هم خب ادم میشینه همه ی محاسن و معایبه طرفو میسنجه،  شرایط خانوادگی محیط و اخلاق سبک زندگی طرف مهمه،  همه اینا با شاید با طرفت جور باشه فقط این یه مورد که اشتباهه زندگیتون هست که به هرحال ندید هم نمیشه گرفت 

بستگی داره به نوع نگاه داماد و خانواده داماد 

فک نکنین فقط داماد هم مهمه، خانوادش هم مهمه به هرحال تاثیر میزارن

خدابه داد همه برسه و همه رو خوشبخت کنه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اره واقعا حرفتون درسته دیگه منم نمیدونم چجوری توجیهش کنم

بنظرم نباید اونو توجیح کنی ،باید خودتو توجیح کنی که این آقا به دردت نمیخوره تو نمیتونی هیچ کسو تغییر بدی ولی میتونی خودتو تغییر بدی 

ببنیند اول باید داماد قبولش داشته باشه بعد هم خب ادم میشینه همه ی محاسن و معایبه طرفو میسنجه،   ...

ما از نظر شرایط خانوادگی خوب هستیم کلا 

فقط مشکل طلاق من هست که این آقا میگه دلیل جزئی بوده طلاق گرفتی از کجا معلوم تو آدم بسازی باشی

بنظرم نباید اونو توجیح کنی ،باید خودتو توجیح کنی که این آقا به دردت نمیخوره تو نمیتونی هیچ کسو تغییر ...

بله حرفتون کاملا درسته 

اما چه کنم دلم گیره خدا فقط به دادم برسه....

اره چون واقعا این آقا بهم میگه دلیل طلاقت جزئی بوده و من هیچوقت نمیتونم توجیهش کنم

پس به نظرم کلا بیخیال شو چون ممکنه بزنن توسرت

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

دوستم تقریبا همین مشکل شما رو تو همین سن داشت همسر فعلیش و خانوادش هیچ مشکلی با این قضیه نداره

منم نامزدی بهم زدم ولی هزار بار برگردم بازم بهم میزنم و این تنها توضیحیه که میتونم به طرف مقابلم بدم

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
دوستم تقریبا همین مشکل شما رو تو همین سن داشت همسر فعلیش و خانوادش هیچ مشکلی با این قضیه نداره منم ...

مثلا شما جای من باشین این آقا هی ازتون سوال بپرسه چخ جوابی میدین؟