2777
2789
ببین گوهر وجودی زنان مطلقه عالبا نادیده گرفته میشه و دکشیزه بودن و کم سن بودن برای مردهای ایرانی اول ...

مظلوم از این نظر هستیم که جامعه مارو به خاطر عقد عرفی شرعی قانونی بودیم تنبیه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتون کاملا درسته عزیزم  فقط به قول شما اصلا دیگه نباید هیچ اهمیتی بدم‌که قراره بیاد خواستگا ...

اصلا نگو هیچی بهش . بگو من از ازدواج با تو پشیمون شدم راستش اهداف مهم تری دارم که فعلا نمیخوام عجله داشته باشم. درستو بخون . صبر کن. رو شخصیتت کار کن. به موقعش عشق درست خودش میاد سراغت. وقتی هی آدمای مزخرفو بیاری تو زندگیت کی فرصت میشه یه ادم درست سر راهت قرار بگیره ؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اصلا نگو هیچی بهش . بگو من از ازدواج با تو پشیمون شدم راستش اهداف مهم تری دارم که فعلا نمیخوام عجله ...

دقیقا همینطوره 

اما عزیزم میدونی مشکل من بیشتر چی هست این که اعتماد به نفس ندارم مدام حتی خودمو سرزنش میکنم چقدر زشتم فکر میکنم هر آدمی لایق منه 

اره داداشم از اخلاقش خیلی تعریف میکنه ولی میگه اگه چهرش حداقل معمولی میبود باهاش ازدواج میکردم 

یعنی الان داداشم میخواد باهاش ازدواج نکنه به خاطر چهرش ؟

ببخشیدا اما سری اول بلاخره از دختر خانم خوشش اومده که بهش پیشنهاد دوستی داده دیگه

دقیقا همینطوره  اما عزیزم میدونی مشکل من بیشتر چی هست این که اعتماد به نفس ندارم مدام حتی خودم ...

زشت چیه اینهمه ادم معمولی. مگه تو زندگی خوشگلی و قد و فلان مهمه. فکر کردی اینا تضمین زندگیت خواهد بود؟ ببین من بارها هم پارسال هم سر این قضیه باهان حرف زدم ‌ . گفتم منم نوجوون بودم احساسات تورو داشتم. دیگه نمی‌دونم چطوری بهت بگم  اینا عشق نیس . اینقدر استرس نداشته باش برای شروع ازدواج . صبر کن سنت کمه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
زشت چیه اینهمه ادم معمولی. مگه تو زندگی خوشگلی و قد و فلان مهمه. فکر کردی اینا تضمین زندگیت خواهد بو ...

اره حرفاتون کاملا درسته 

خوشبحال کسی که همیشه با شما معاشرت میکنه .....

ممنونم ازت عزیزدلم بهترینا سهم قلب مهربونتون بشه 

برای منم دعا کن

اره حرفاتون کاملا درسته  خوشبحال کسی که همیشه با شما معاشرت میکنه ..... ممنونم ازت عزیزدلم به ...

بخدا فردا میام میبینم باز همین تاپیکو زدی 🤣

یعنی الان داداشم میخواد باهاش ازدواج نکنه به خاطر چهرش ؟ ببخشیدا اما سری اول بلاخره از دختر خانم خو ...

این که ازدواج نمیکنه به خود دختره هم گفته البته از چهرش نگفته که ناراحت نشه ولی دختره چون اینو دوست داره گفته دوست معمولی بمونیم خداییش دلمون هم واسش میسوزه 

نه گلم فقط برام دعا کن خدا به راه راست هدایت کنه  خخ

ایشالا

نه گلم فقط برام دعا کن خدا به راه راست هدایت کنه  خخ

حالا هر چی ما بگیم این آقا به دردت نمیخوره داره فریبت میده خودت هم میدونی مال ازدواج کردن نیست و مطمعن هستم دوستت هم نداره چون کوچکترین حرکتی برای به دست آوردنت نمیکنه بازهم بهش چسپیدی انگار فقط تو دنیا این مرد هست وکسی دیگه ای نیست

حالا هر چی ما بگیم این آقا به دردت نمیخوره داره فریبت میده خودت هم میدونی مال ازدواج کردن نیست و مطم ...

حرفاشونو کاملا قبول دارم 

اما این آقا انقدر بی‌شعور هست هر وقت من میرم هی میاد دنبالم که مثلا ادعا کنه دوسم داره

حرفاشونو کاملا قبول دارم  اما این آقا انقدر بی‌شعور هست هر وقت من میرم هی میاد دنبالم که مثلا ...

این کارها فقط واسه رد گم کنی یعنی بهت نشون بده منم میخوامت اگه اون میخواستت هزار جور حرف بهونه نمی‌کرد تا حالا خانواده اش تورا دیدن