2777
2789

خودمون شهرستان جنوب غرب کشوریم نزدیک تریم به شهر شیراز،چندسال پیشم حالم بهتر بود کلا سفر وزندگیم شهر زیبا و با صفای شیراز بود،عاشق شهر شیرازم😍ولی خب بخاطر شرایط خونوادمون و درمان برادرام مجبوریم جایی بریم که از لحاظ'امنیت و دکترای مجرب و همینطور شرایط شغلی و درآمدزایی بهترین گزینه باشن..هر دوتاشهرم کامل میدونم چجورین تا حدودی..ولی مامانم ترس زیاد داره و دو دلمون میکنه برا انتخاب جا و شهر(بین شیراز و یزد)

در ضمن من با این وضع روحیم زیاد دوسندارم اونجا برم شهر بزرگ و پر خیر و برکتی هست و برا سلامتی و پیشرفت عالیه،ولی از سن کمتر عاشق شیراز بودم و هستم یجورایی نزدیکتر و دنجتره برا روح و قلب و سلیقه شخصی من..از الانم دلهره گرفتم چون وسواس فکری و رفتاری هم دارم بیشتر حالمو بهم میریزه این شرایط و انتخاب اجباری..

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡

شیراز یکی از قطب های پزشکی کشوره و با توجه به پر رفت و امد تر بودنش به نظرم انتخاب بهتری باشه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یزدیم

یزد نه جای تفریحی داره نه مردم شادی از بازار خراب و خرج نکردنم که نگم برات تا دلتم بخواد مسکن و پوشاک و خوراک گرون تر شهرای دیگه س از اب و هوا هم برات بگم الان پنجره خونه م بازه از بعد عیدم مستقیم میریم تابستون

اصلا شیراز و یزد قابل مقایسه نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

شیراز یکی از قطب های پزشکی کشوره و با توجه به پر رفت و امد تر بودنش به نظرم انتخاب بهتری باشه

آره اتفاقا اکثرا منطقه جنوب غرب برا درمان و معالجه و یا تفریح و سرگرمی مدام تو رفت و آمد سمت شهر شیرازن،یزد چون مامانم قدیمی تر ذهنیتش فک میکنه امن تره جو محیطیشنسبت به شیراز!وگرنه که خودم شیرازو خیلی دوسدارمم😭

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡
آره اتفاقا اکثرا منطقه جنوب غرب برا درمان و معالجه و یا تفریح و سرگرمی مدام تو رفت و آمد سمت شهر شیر ...

من جفتشونو رفتم و واقعا دوست دارم جفتشونو و به نظرم امنیت لازمو دارن :)

ولی خوب با توجه به اینکه دلیل اصلی رفتنتون درمانه ، به نظرم رو همین تکیه کنین و مامانتونو راضی کنین 

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من که عاشق یزدم

آره یزدم شهر خوبیه، برادرم قبلا زندگی میکرد یبار رفتم،میدونی از لحاظ احساسی و اینکه عادت دارم به شهرای خونگرم و نزدیکتر به منطقه خودمون دلهره و دلسردی خاصی دارم واسه یزد وگرنه انتخاب مناسبیه برا خیلیا از هر لحاظ..

من جفتشونو رفتم و واقعا دوست دارم جفتشونو و به نظرم امنیت لازمو دارن :) ولی خوب با توجه به اینکه دل ...

خودمم رفتم شیراز بیشتر بودم یزد فقط چندروز رفتم و خیلییی دوره و با سلیقه خودمم جور نیست،مرسی از راهنمایی و توجهت،والا مامانم راضی نشد خودم جدا میشم چندسال زندگیمو پای خونوادم سوختم اگه خودمم بیماری از پانندازتم میرم شیراز اونا برن یزد..میدونی از لحاظ مسافتی خیلی دیره و دل آدم میگیره دلتنگی از همین الان خفم میکنه!🥺

خودمم رفتم شیراز بیشتر بودم یزد فقط چندروز رفتم و خیلییی دوره و با سلیقه خودمم جور نیست،مرسی از راهن ...

به نظرم مامانت راضی میشه🥲

بازم توکل به خدا ، انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد💖

من یزدیم یزد نه جای تفریحی داره نه مردم شادی از بازار خراب و خرج نکردنم که نگم برات تا دلتم بخواد م ...

ای واای عزیزمم قبلا خیلی شهر خوبی بود از خیلی لحاظ مختلف مخصوصا کارو بار و امنیتش!الان شما اینو گفتی دلم سوخت واسه شهرای خوب کشورم که چرا به اینروز دارن میفتن!🥺امیدوارم شرایط اونجاهم خوب شه،واقعا حیفه!خودمون خوزستانیم هوا اینجام گرمه اما بارون زیاد داریم خداروشکر،ولی از لحاظ امکانات رفاهی و پزشکی صفره متأسفانه!😢

به نظرم مامانت راضی میشه🥲 بازم توکل به خدا ، انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد💖

ممنونم از دعای قشنگت مهربون🙏🏻😍❤️🦋✨ حتما همینجوری میشه من آدم خوشبینیم که تا امروز دووم آوردم وگرنه...✌🏼🤭😅و عذر میخوام اینقدر دیر جواب دادم!خواهرزادم بهونمو گرفت تو بغلم اینقد تابش دادم تا خوابید..ببخشین خودم خجالت میکشم از تاپیک زدنم و بعد دیر جواب دادنم🙏🏻🥺

ممنونم از دعای قشنگت مهربون🙏🏻😍❤️🦋✨ حتما همینجوری میشه من آدم خوشبینیم که تا امروز دووم آوردم وگر ...

نه بابا این چه حرفیه 🥲💖