2777
2789

والا‌همه بهم‌میگن‌چقدر خوبی ولی کسی نمیاد بستونم😃😄

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم 

من بگم برات 

اومدم تو جمع با ماسک نشستم اونم چهل دقیقه 😐

مامانم چش ابرو می اومد برش دار .آخرسر پیام داد بردار فک میکنند دماغش بزرگه 😑 

منم لج باز ، دیگه گفتن عروس خانم حتما تو بیمارستان کار می‌کنه می‌ترسه ناقل باشند 😁

الان یادم میاد میگم چطور تحمل کردم اون جوووو 

اونم با ماسک 😷

خاستگاری خودم

دکمه پیراهنش باز شده بود و مننن تمام تلاشمو میکردم بهش نگاه نکنم😂خ‌ودشم روش نمیشد ببندش😂😂😂😂

الان که تعریف میکنم براش میگه هی باخودم میگفتم چ وقت بازشدن بود😂😂

بودنت بودنَ منه♾️شهریارم🤍                                                                               

عروسی عموم بود سه بار گفتن عروس خانم وکیلم؟؟؟

سر بار آخر بابام گفت عروس زیر زبونی میخواد کل جمع رفت رو هوا بابام خیس عرق😁😂😂😂🤦🏻‍♀️

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

جلسه خواستگاری نبود اما یه بار پسرهمسایمونا دیدم سرماخورده بودم شدید ابریزش بینی شدیدم داشتم دیدم زل زده بهم گفتم چیه نگاه داره صبحش مامانش اومد خاستگاری گفت پسرم خیلی از دخترتون خوش اومده میگه یا اینا بگیرید برام یا دیگه اسم ازدواج نیارید😐😂